Agurkesalat med nødder, chili og sojasauce
Agurkesalat med nødder, chili og sojasauce

Agurkesalat med nødder, chili og sojasauce

3,5 2 Bedømmelse
Samlet tid 30 min.
30 min. Arbejdstid

Forfriskende agurkesalat med sprøde nødder, stærk chili og velsmagende Kikkoman sojasauce, toppet med ristede løg for at tilføre smag og tekstur.

Ingredienser

2 Portioner
2 
lange agurker, ca. 600 g
1 spsk.
chiliflager
1 spsk.
riseddike
2 
fed hvidløg
2 cm
ingefær
1 spsk.
honning
50 g
cashewnødder
1 nip
salt
1 nip
peber
50 g
frisk koriander
50 g
purløg
50 g
ristede løg
Næringsindhold:1.655 kJ / 395 kcal
22 gFedt
11 gProtein
40 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

2  lange agurker, ca. 600 g

Skær agurkerne i tykke, halve skiver.

Step 2

1 spsk. chiliflager – 1 spsk. riseddike – 3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce2  fed hvidløg – 2 cm ingefær – 1 spsk. honning – 1 tsk. Kikkoman Ristet Sesamolie50 g cashewnødder – 1 nip salt – 1 nip peber

Hak hvidløg, ingefær og cashewnødder fint, og bland det hele i en skål. Tilsæt chiliflager, Kikkoman sojasauce, eddike, honning og Kikkoman sesamolie, og bland det hele sammen. Smag til med salt og peber efter smag og behag. 
Bland agurkerne med dressingen.

Step 3

50 g frisk koriander – 50 g purløg – 50 g ristede løg

Hak koriander og purløg. Bland dem med agurkerne og server retten med ristede løg drysset ud over.

Opskrifts-ID: 1456

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

2 lange agurker, ca. 600 g

Skær agurkerne i tykke, halve skiver.

1 spsk. chiliflager – 1 spsk. riseddike – 3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce2 fed hvidløg – 2 cm ingefær – 1 spsk. honning – 1 tsk. Kikkoman Ristet Sesamolie50 g cashewnødder – 1 nip salt – 1 nip peber

Hak hvidløg, ingefær og cashewnødder fint, og bland det hele i en skål. Tilsæt chiliflager, Kikkoman sojasauce, eddike, honning og Kikkoman sesamolie, og bland det hele sammen. Smag til med salt og peber efter smag og behag. 
Bland agurkerne med dressingen.

50 g frisk koriander – 50 g purløg – 50 g ristede løg

Hak koriander og purløg. Bland dem med agurkerne og server retten med ristede løg drysset ud over.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.