

Agurkesalat med nødder, chili og sojasauce
Forfriskende agurkesalat med sprøde nødder, stærk chili og velsmagende Kikkoman sojasauce, toppet med ristede løg for at tilføre smag og tekstur.
Fremgangsmåde
Step 1

2 lange agurker, ca. 600 g
Skær agurkerne i tykke, halve skiver.
Step 2

1 spsk. chiliflager – 1 spsk. riseddike – 3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 2 fed hvidløg – 2 cm ingefær – 1 spsk. honning – 1 tsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 50 g cashewnødder – 1 nip salt – 1 nip peber
Hak hvidløg, ingefær og cashewnødder fint, og bland det hele i en skål. Tilsæt chiliflager, Kikkoman sojasauce, eddike, honning og Kikkoman sesamolie, og bland det hele sammen. Smag til med salt og peber efter smag og behag.
Bland agurkerne med dressingen.
Step 3

50 g frisk koriander – 50 g purløg – 50 g ristede løg
Hak koriander og purløg. Bland dem med agurkerne og server retten med ristede løg drysset ud over.
Opskrifts-ID: 1456
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide