Æg med hjemmelavet remoulade

Samlet tid 15 min.
15 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
6 
æg
150 g
yoghurt naturel
100 g
mayonnaise
50 g
syltede champignon
50 g
syltede agurker
2 spsk.
hakket purløg
Næringsindhold: 4228 kJ  /  1010 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

Hårdkog æggene (6 minutter), og pil de afkølede æg.

Step 2

Bland yoghurt med mayonnaise og sojasauce. Tilsæt de hakkede champignon, agurker og purløg.

Step 3

Rør godt rundt og server den med æggene, der er skåret i halve.

Opskrifts-ID: 980

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Hårdkog æggene (6 minutter), og pil de afkølede æg.

Bland yoghurt med mayonnaise og sojasauce. Tilsæt de hakkede champignon, agurker og purløg.

Rør godt rundt og server den med æggene, der er skåret i halve.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.