Fyrig vegetarspaghetti

Samlet tid 30 min.
30 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
500 g
fuldkornsspaghetti
2 spsk.
sesamolie
300 g
plantefars
1 spsk.
tomatpuré
4 
fed hvidløg, pressed
1 
stort pak choy, grofthakket
150 g
babyspinat
2 spsk.
honning
2 spsk.
chiliolie
Næringsindhold: 3173 kJ  /  758 kcal
22,1 g Fedt
24,5 g Protein
118,9 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Kog spaghettien jf. anvisningerne på pakken indtil den er al dente, dræn spaghettien og stil den til side.

Step 2

Oopvarm 1 spsk. sesamolie i en wok ved middelvarme og steg plantefarsen i 5-6 minutter eller indtil det får lidt stegeskorpe. Rør tomatpuré og hvidløg i og steg i 1-2 minutter. Tilsæt grøntsagerne og steg indtil de bliver bløde. Tilsæt sojasauce, honning og chiliolie og smag til. Vend spaghettien i og bland det godt. Server med revet parmesan, lidt frisk basilikum og ekstra chiliolie.

Opskrifts-ID: 276

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Kog spaghettien jf. anvisningerne på pakken indtil den er al dente, dræn spaghettien og stil den til side.

Oopvarm 1 spsk. sesamolie i en wok ved middelvarme og steg plantefarsen i 5-6 minutter eller indtil det får lidt stegeskorpe. Rør tomatpuré og hvidløg i og steg i 1-2 minutter. Tilsæt grøntsagerne og steg indtil de bliver bløde. Tilsæt sojasauce, honning og chiliolie og smag til. Vend spaghettien i og bland det godt. Server med revet parmesan, lidt frisk basilikum og ekstra chiliolie.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.