
Fyrig vegetarspaghetti

Ingredienser for 4 portion(er)
- 500 g fuldkornsspaghetti
- 2 spsk. sesamolie
- 300 g plantefars
- 1 spsk. tomatpuré
- 4 fed hvidløg, pressed
- 1 stort pak choy, grofthakket
- 150 g babyspinat
- 5 spsk. Kikkoman økologisk sojasauce
- 2 spsk. honning
- 2 spsk. chiliolie
Forberedelse
Kog spaghettien jf. anvisningerne på pakken indtil den er al dente, dræn spaghettien og stil den til side.
Oopvarm 1 spsk. sesamolie i en wok ved middelvarme og steg plantefarsen i 5-6 minutter eller indtil det får lidt stegeskorpe. Rør tomatpuré og hvidløg i og steg i 1-2 minutter. Tilsæt grøntsagerne og steg indtil de bliver bløde. Tilsæt sojasauce, honning og chiliolie og smag til. Vend spaghettien i og bland det godt. Server med revet parmesan, lidt frisk basilikum og ekstra chiliolie.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 4 portion(er)
- 500 g fuldkornsspaghetti
- 2 spsk. sesamolie
- 300 g plantefars
- 1 spsk. tomatpuré
- 4 fed hvidløg, pressed
- 1 stort pak choy, grofthakket
- 150 g babyspinat
- 5 spsk. Kikkoman økologisk sojasauce
- 2 spsk. honning
- 2 spsk. chiliolie