Søg
Filter
Bookmark
108 af 335

Fyrig vegetarspaghetti

Tilberedningstid: 30 min.
Brændværdi (pr. Portion): 3173 kJ / 758 kcal

Ingredienser for 4 portioner

  • 500 g fuldkornsspaghetti
  • 2 spsk. sesamolie
  • 300 g plantefars
  • 1 spsk. tomatpuré
  • 4 fed hvidløg, pressed
  • 1 stort pak choy, grofthakket
  • 150 g babyspinat
  • 5 spsk. Kikkoman økologisk sojasauce
  • 2 spsk. honning
  • 2 spsk. chiliolie

Forberedelse

Kog spaghettien jf. anvisningerne på pakken indtil den er al dente, dræn spaghettien og stil den til side.

Oopvarm 1 spsk. sesamolie i en wok ved middelvarme og steg plantefarsen i 5-6 minutter eller indtil det får lidt stegeskorpe. Rør tomatpuré og hvidløg i og steg i 1-2 minutter. Tilsæt grøntsagerne og steg indtil de bliver bløde. Tilsæt sojasauce, honning og chiliolie og smag til. Vend spaghettien i og bland det godt. Server med revet parmesan, lidt frisk basilikum og ekstra chiliolie.

Brugte produkter i denne opskrift

Ingredienser for 4 portioner

  • 500 g fuldkornsspaghetti
  • 2 spsk. sesamolie
  • 300 g plantefars
  • 1 spsk. tomatpuré
  • 4 fed hvidløg, pressed
  • 1 stort pak choy, grofthakket
  • 150 g babyspinat
  • 5 spsk. Kikkoman økologisk sojasauce
  • 2 spsk. honning
  • 2 spsk. chiliolie