

Madpakkeidéer med camembert & grøntsager
Disse fem farverige retter kombinerer den cremede camembert med et udvalg af grøntsager i enkle, men lækre frokostretter – nemme at tilberede på én gang og perfekt til tage med på tur.
Ingredienser
Ostepita med camembert og grøntsager


Step 1

100 g aubergine – 100 g squash – 40 g rødløg – 1 spsk. olivenolie – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 1 tsk. frisk timian, hakket
Skær aubergine og squash i tern, og skær løget i skiver. Læg grøntsagerne i en skål, og vend dem med lidt olivenolie, Kikkoman sojasauce med mindre salt og timian. Bag grøntsagerne i 15 minutter ved 200°C.
Step 2

120 g camembert – 1 æg – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 1 tsk. sriracha – 20 g Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil – 3 spsk. olivenolie
Halver camemberten vandret. Pisk æg sammen med Kikkoman sojasauce med mindre salt og sriracha. Vend osten i æggeblandingen og derpå i Kikkoman panko. Steg osten i olivenolie i 2½ minutter på hver side, indtil den er gyldenbrun.
Step 3

3 spsk. græsk yoghurt – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 1 fed hvidløg, finthakket – 1 tsk. honning – 0,25 tsk. pink peber – 2 pitabrød – 1 håndfuld rucolasalat
Bland yoghurt med Kikkoman sojasauce med mindre salt, hvidløg, honning og pink peber. Fordel blandingen i pitabrødene, og fyld derefter med rucolasalat, de ristede grøntsager og den panerede camembert.
Tip
Du kan også sprøjte camemberten med lidt olivenolie og bage den i en ovn eller airfryer.
Salat med sprød aubergine og camembert


Step 1

600 g aubergine
Stik auberginen med en gaffel. Pak den ind i alufolie og bag den i 30 minutter ved 200°C (over- og undervarme). Tag auberginen ud af alufolien. Lad den køle af, skræl den og mos frugtkødet med en gaffel, så der kan formes små bøffer.
Step 2

2 æg – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 3 tsk. sriracha – 1 fed hvidløg, finthakket – 40 g Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil – 75 ml olivenolie
Piske æggene sammen med Kikkoman sojasauce med mindre salt, sriracha og hvidløg. Vend bøfferne i æggeblandingen og derefter i Kikkoman panko. Steg dem i olivenolie, indtil de er gyldenbrune på begge sider.
Step 3

4 håndfuld rucolasalat – 80 g camembert – 50 g rødløg – 30 g valnødder – 2 spsk. granatæblekerner – 2 spsk. olivenolie – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 2 tsk. honning – 1 tsk. frisk timian, hakket
Anret rucolasalat, camembert, rødløg, valnødder og granatæbleker i en madkasse. Pisk olivenolie sammen med Kikkoman sojasauce med mindre salt, honning og timian, og dryp dressingen over salaten. Server salaten med de stegte auberginebøffer.
Tip
Du kan også sprøjte auberginebøfferne med lidt olivenolie og bage dem i en ovn eller airfryer.
Salat med grillede grøntsager og camembert


Step 1

300 g squash – 200 g aubergine – 100 g rødløg – 4 spsk. olivenolie – 3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 1 fed hvidløg, finthakket – 1 tsk. frisk timian, hakket
Skær squashen i skiver, auberginen i halve skiver, og adskil løgringene fra hinanden. Vend grøntsagerne i olivenolie, Kikkoman sojasauce med mindre salt, hvidløg og timian. Grill det hele på en grillpande i 5 minutter på hver side, og lad dem køle af.
Step 2

100 g camembert – 40 g valnødder
Skær camemberten i trekanter. Rist valnødderne og hak dem groft.
Step 3

4 håndfuld rucola
Fordel rucolasalaten i en madkasse. Tilsæt de grillede grøntsager med deres marinade samt camembert, og drys med valnødderne.
Tip
Du kan også tilberede grøntsagerne på en traditionel trækulsgrill, en elektrisk grill eller i en ovn med grillfunktion.
Minitærter med camembert og squash


Step 1

100 g camembert – 180 g courgette – 50 g red onion
Skær camemberten i strimler. Skær squashen i halve skiver og rødløget i tynde skiver.
Step 2

3 eggs – 2 spsk. Greek yoghurt – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 2 tsk. sriracha – 1 tsk. fresh thyme, chopped
Pisk æggene sammen med græsk yoghurt, Kikkoman sojasauce med mindre salt, sriracha og timian.
Step 3

150 g puff pastry
Læg butterdejen i fire tærteforme på 10 cm og prik bundene. Tilsæt grøntsagerne, hæld æggeblandingen i og anret camemberten ovenpå. Bag tærterne i 22 minutter ved 210°C (over- og undervarme). Lad dem køle af på en bagerist, fjern dem derefter fra formene og læg dem i en madkasse.
Tip
Du kan også bage tærterne i en airfryer.
Omelet med aubergine, squash & camembert


Step 1

100 g camembert – 100 g aubergine – 100 g squash – 50 g rødløg – 1 spsk. olivenolie – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 1 tsk. frisk timian, hakket – 0,25 tsk. pink peber
Skær camemberten i skiver og stil den til side. Skær aubergine og squash i tern og løget i skiver. Opvarm 1 spsk. olivenolie på en pande, og steg grøntsagerne. Tilsæt derefter Kikkoman sojasauce med mindre salt, timian og peber.
Step 2

4 æg – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 2 tsk. sriracha – 1 fed hvidløg, finthakket – 1 spsk. olivenolie
Skil æggehviderne fra æggeblommerne. Pisk æggehviderne, indtil de er stive. Bland æggeblommerne med Kikkoman sojasauce med mindre salt, sriracha og hvidløg, og fold forsigtigt æggehviderne i blandingen. Opvarm ½ spsk. olivenolie på en pande, hæld halvdelen af blandingen i, og tilbered omeletten ved lav varme og under låg i 2 minutter på hver side. Gentag processen for den næste omelet.
Step 3

300 g walnuts – 1 håndfuld rocket
Rist valnødderne på en tør, varm pande, indtil de begynder at blive gyldne. Læg de stegte grøntsager og camembert fra step 1 på halvdelen af de færdige omeletter. Drys de ristede valnødder over, tilsæt rucola, og fold omeletterne sammen. Læg dem i en madkasse.
Tip
Du kan røre 1 teskefuld siet hvedemel i omeletblandingen for at gøre den mere mættende. Du kan med fordel anrette omeletterne ovenpå et par salatblade i din madkasse.
Få mere at vide