Madpakkeidéer med camembert & grøntsager

Disse fem farverige retter kombinerer den cremede camembert med et udvalg af grøntsager i enkle, men lækre frokostretter – nemme at tilberede på én gang og perfekt til tage med på tur.

Ingredienser

500 g
camembert
1 kg
aubergine
680 g
squash
290 g
rødløg
255 ml
olivenolie
1 spsk.
frisk timian, hakket
 ½ tsk.
pink peber
10 
æg
2 ¾ spsk.
sriracha
4 
fed hvidløg, finthakket
10 håndfuld
rucola
100 g
valnødder
75 g
græsk yoghurt
150 g
butterdej
2 spsk.
granatæblekerner
3 tsk.
honning
2 
pitabrød

Ostepita med camembert og grøntsager

Ostepita med camembert og grøntsager
Ostepita med camembert og grøntsager

Step 1

100 g aubergine – 100 g squash – 40 g rødløg – 1 spsk. olivenolie – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1 tsk. frisk timian, hakket

Skær aubergine og squash i tern, og skær løget i skiver. Læg grøntsagerne i en skål, og vend dem med lidt olivenolie, Kikkoman sojasauce med mindre salt og timian. Bag grøntsagerne i 15 minutter ved 200°C.

Step 2

120 g camembert – 1  æg – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1 tsk. sriracha – 20 g Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil3 spsk. olivenolie

Halver camemberten vandret. Pisk æg sammen med Kikkoman sojasauce med mindre salt og sriracha. Vend osten i æggeblandingen og derpå i Kikkoman panko. Steg osten i olivenolie i 2½ minutter på hver side, indtil den er gyldenbrun.

Step 3

3 spsk. græsk yoghurt – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1  fed hvidløg, finthakket – 1 tsk. honning – 0,25 tsk. pink peber – 2  pitabrød – 1 håndfuld rucolasalat

Bland yoghurt med Kikkoman sojasauce med mindre salt, hvidløg, honning og pink peber. Fordel blandingen i pitabrødene, og fyld derefter med rucolasalat, de ristede grøntsager og den panerede camembert.

Tip

Du kan også sprøjte camemberten med lidt olivenolie og bage den i en ovn eller airfryer.

Næringsindhold:2.979 kJ / 712 kcal
40 gFedt
27 gProtein
62 gKulhydrater

Salat med sprød aubergine og camembert

Salat med sprød aubergine og camembert
Salat med sprød aubergine og camembert

Step 1

600 g aubergine

Stik auberginen med en gaffel. Pak den ind i alufolie og bag den i 30 minutter ved 200°C (over- og undervarme). Tag auberginen ud af alufolien. Lad den køle af, skræl den og mos frugtkødet med en gaffel, så der kan formes små bøffer.

Step 2

2  æg – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt3 tsk. sriracha – 1  fed hvidløg, finthakket – 40 g Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil75 ml olivenolie

Piske æggene sammen med Kikkoman sojasauce med mindre salt, sriracha og hvidløg. Vend bøfferne i æggeblandingen og derefter i Kikkoman panko. Steg dem i olivenolie, indtil de er gyldenbrune på begge sider.

Step 3

4 håndfuld rucolasalat – 80 g camembert – 50 g rødløg – 30 g valnødder – 2 spsk. granatæblekerner – 2 spsk. olivenolie – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt2 tsk. honning – 1 tsk. frisk timian, hakket

Anret rucolasalat, camembert, rødløg, valnødder og granatæbleker i en madkasse. Pisk olivenolie sammen med Kikkoman sojasauce med mindre salt, honning og timian, og dryp dressingen over salaten. Server salaten med de stegte auberginebøffer.

Tip

Du kan også sprøjte auberginebøfferne med lidt olivenolie og bage dem i en ovn eller airfryer.

Næringsindhold:3.456 kJ / 826 kcal
60 gFedt
25 gProtein
53 gKulhydrater

Salat med grillede grøntsager og camembert

Salat med grillede grøntsager og camembert
Salat med grillede grøntsager og camembert

Step 1

300 g squash – 200 g aubergine – 100 g rødløg – 4 spsk. olivenolie – 3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1  fed hvidløg, finthakket – 1 tsk. frisk timian, hakket

Skær squashen i skiver, auberginen i halve skiver, og adskil løgringene fra hinanden. Vend grøntsagerne i olivenolie, Kikkoman sojasauce med mindre salt, hvidløg og timian. Grill det hele på en grillpande i 5 minutter på hver side, og lad dem køle af.

Step 2

100 g camembert – 40 g valnødder

Skær camemberten i trekanter. Rist valnødderne og hak dem groft.

Step 3

4 håndfuld rucola

Fordel rucolasalaten i en madkasse. Tilsæt de grillede grøntsager med deres marinade samt camembert, og drys med valnødderne.

Tip

Du kan også tilberede grøntsagerne på en traditionel trækulsgrill, en elektrisk grill eller i en ovn med grillfunktion.

Næringsindhold:2.293 kJ / 548 kcal
46 gFedt
18 gProtein
21 gKulhydrater

Minitærter med camembert og squash

Minitærter med camembert og squash
Minitærter med camembert og squash

Step 1

100 g camembert – 180 g courgette – 50 g red onion

Skær camemberten i strimler. Skær squashen i halve skiver og rødløget i tynde skiver.

Step 2

3  eggs – 2 spsk. Greek yoghurt – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt2 tsk. sriracha – 1 tsk. fresh thyme, chopped

Pisk æggene sammen med græsk yoghurt, Kikkoman sojasauce med mindre salt, sriracha og timian.

Step 3

150 g puff pastry

Læg butterdejen i fire tærteforme på 10 cm og prik bundene. Tilsæt grøntsagerne, hæld æggeblandingen i og anret camemberten ovenpå. Bag tærterne i 22 minutter ved 210°C (over- og undervarme). Lad dem køle af på en bagerist, fjern dem derefter fra formene og læg dem i en madkasse.

Tip

Du kan også bage tærterne i en airfryer.

Næringsindhold:3.021 kJ / 722 kcal
49 gFedt
28 gProtein
42 gKulhydrater

Omelet med aubergine, squash & camembert

Omelet med aubergine, squash & camembert
Omelet med aubergine, squash & camembert

Step 1

100 g camembert – 100 g aubergine – 100 g squash – 50 g rødløg – 1 spsk. olivenolie – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1 tsk. frisk timian, hakket – 0,25 tsk. pink peber

Skær camemberten i skiver og stil den til side. Skær aubergine og squash i tern og løget i skiver. Opvarm 1 spsk. olivenolie på en pande, og steg grøntsagerne. Tilsæt derefter Kikkoman sojasauce med mindre salt, timian og peber.

Step 2

4  æg – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt2 tsk. sriracha – 1  fed hvidløg, finthakket – 1 spsk. olivenolie

Skil æggehviderne fra æggeblommerne. Pisk æggehviderne, indtil de er stive. Bland æggeblommerne med Kikkoman sojasauce med mindre salt, sriracha og hvidløg, og fold forsigtigt æggehviderne i blandingen. Opvarm ½ spsk. olivenolie på en pande, hæld halvdelen af blandingen i, og tilbered omeletten ved lav varme og under låg i 2 minutter på hver side. Gentag processen for den næste omelet.

Step 3

300 g walnuts – 1 håndfuld rocket

Rist valnødderne på en tør, varm pande, indtil de begynder at blive gyldne. Læg de stegte grøntsager og camembert fra step 1 på halvdelen af de færdige omeletter. Drys de ristede valnødder over, tilsæt rucola, og fold omeletterne sammen. Læg dem i en madkasse.

Tip

Du kan røre 1 teskefuld siet hvedemel i omeletblandingen for at gøre den mere mættende. Du kan med fordel anrette omeletterne ovenpå et par salatblade i din madkasse.

Næringsindhold:2.192 kJ / 524 kcal
41 gFedt
30 gProtein
12 gKulhydrater

Få mere at vide

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Er du interesseret i spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer?

Til nyhedsbrevet