Veggie BBQ-spyd
Fremgangsmåde
Step 1
Skær blomkål i buketter og græskar med skræl i grove tern. Halver limefrugterne. Sæt det hele på spyd.
Step 2
Rør sojasauce, TABASCO® Pepper Sauce, olivenolie, finthakket timian og friskkværnet peber sammen. Læg spyddene på grillen og grill ca. 20-25 minutter ved mellemvarme. Pensl løbende med marianden.
Step 3
Skær fennikel, radiser og skalotteløg tyndt på et mandolinjern. Læg dem eventuelt i isvand for at gøre dem ekstra sprøde. Pluk salaten og læg det på et fad. Top med det grillede grønt, fennikel, radise og oliven. Hæld den overskydende marinade over.
Step 4
Spyddene kan også bruges som tilbehør uden salat.
Opskrifts-ID: 998
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide