

Vegansk kålsushi
Sushirulle pakket ind i sødmefyldt kål. Den lyserøde ris giver denne veganske sushi et særligt elegant udseende, og saucen med avocado og basilikum passer perfekt til rullen.
Fremgangsmåde
Step 1
150 g ris – 210 ml vand – 3 spsk. Kikkoman Kryddersauce for Sushiris (125ml) – 1 rødbede – 35 g majs på dåse – 1 tsk. salt
Skyl risen 3-4 gange og hæld den i et dørslag. Læg derefter risen i 210 ml vand i en gryde og lad den trække i 20 minutter før blusset tændes. Kog risen og bland den med Kikkoman sauce til sushiris.
Kog hele rødbeden i 20 minutter. Skræl den og skær den i meget små stykker.
Tilsæt salt til vandet og kog majskornene i 2 minutter. Hæld væden fra og skær dem i mindre stykker.
Step 2
2 store spidskålsblade – 25 g agurk
Fjern forsigtigt kålbladene fra kålhovedet. Skyl dem, dæk dem med lidt mikroovnsfilm, og sæt dem i en mikroovn i 2 minutter ved 650 W (Brug husholdningsfilm der tåler mikrobølgeovn). Skær agurken i meget små stykker.
Step 3
Bland rødbede, majs og agurk med risene. Fjern overskydende væske fra kålbladene. Rul sushirisen til aflange kugler. Læg risene i midten af hvert kålblad, og rul kålen om riskuglerne. Skær de indpakkede sushiruller i halve, og server dem på en tallerken.
Step 4
1 avocado – 5 g basilikum – 1 spsk. Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer – 1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce
Blend den skrællede avocado med basilikum, Kikkoman ponzu citrus sojasauce og Kikkoman sojasauce i en blender, indtil blandingen er jævn.
Server sushien sammen med den færdige sauce.
Hvis du ønsker mere detaljerede instruktioner om, hvordan du bedst koger sushiris, kan du besøge vores opskriftsside: www.kikkoman.dk/opskrifter/detail/sushiris
Opskrifts-ID: 1409
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide