

Tomatsalat med ponzu-dressing og sojaknas
Samlet tid
20 min.
20 min. Arbejdstid
Fremgangsmåde
Step 1
Rist nødder, mandler og græskarkerner i Kikkoman sojasauce på en pande, til sojasaucen er helt fordampet. Lad dem køle af.
Step 2
Skyl tomater, og skær dem i skiver. Pil salatløg, og skær dem i tynde ringe. Anret tomater og løg på et fad eller tallerkener.
Step 3
Pisk eller ryst Kikkoman Ponzu, sesamolie og hvidvinseddike sammen til en dressing. Hæld dressingen over tomatsalaten.
Step 4
Hak den afkølede sojaknas groft, og drys den over tomatsalaten sammen med spirerne. Servér straks som tilbehør.
Opskrifts-ID: 88
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide




![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)















