Tofu-nudelsuppe
Fremgangsmåde
Step 1
Rens svampene. Bring bouillonen i kog, tilsæt svampe og kombu-tang, og lad det hele småkoge under låg i ca. 15 minutter. Lad derefter suppen trække i ca. 30 minutter ved stuetemperatur. Tag svampene og kombu-tangen op, og stil svampene til side.
Step 2
Skær tofuen i tern, og vend ternene i mel. Pil og pres hvidløgene. Skyl spinaten grundigt, og slyng den tør. Varm olien op på en pande. Steg tofuen i olien, til den er gylden på alle sider, og tag den af panden. Svits hvidløgene og spinaten i stegeskyen i 2-3 minutter. Tilsæt Teriyaki sauce, og bland det hele let sammen.
Step 3
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Skyl bønnespirerne grundigt. Anret nudlerne, svampene, tofuen, spinaten og bønnespirerne portionsvis i skåle, kog bouillonen op igen, og fordel den i skålene. Tofu-nudelsuppen serveres varm.
Opskrifts-ID: 158
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide