

Taco-mayo dip med nachos og bagte bønner
Sprøde nachos blandet med smeltet cheddarost og aromatiske bønner i en krydret, cremet taco-mayo dip. Det er den perfekte ret til fyraftener og sammenkomster med venner og bekendte.
Ingredienser
Taco-mayo dip:
Bagte nachos med bønner:
Fremgangsmåde
Step 1

3 spsk. mayonnaise – 1 spsk. Kikkoman Teriyaki Marinade – 1 tsk. sriracha-sauce – 2 spsk. limesaft – 1 spsk. agavesirup – 1 tsk. røget paprika – ½ tsk. stødt spidskommen – ½ tsk. stødt koriander – 1 spsk. hakket frisk koriander
Opvarm ovnen til 180 °C. Bland ingredienserne til dippen godt sammen, og stil blandingen på køl.
Step 2

300 g kogte sorte bønner – 3 spsk. Kikkoman Teriyaki Marinade – 150 g saltede nachos – 1 tsk. stødt spidskommen – 1 tsk. stødt koriander – 60 g revet cheddarost – ½ bundt frisk koriander
Bland de sorte bønner med Kikkoman teriyaki marinade. Læg nachos på en bageplade med bagepapir. Drys krydderier, bønner og ost hen over. Bag i ca. 5 minutter, indtil osten smelter. Server retten med dippen og frisk koriander.
Opskrifts-ID: 1252
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide