Svinefilet med teriyakiglace og asiatisk salat
Svinefilet med teriyakiglace og asiatisk salat

Svinefilet med teriyakiglace og asiatisk salat

Samlet tid 30 min.
10 min. Arbejdstid
20 min. Tilberedningstid

Mør svinemørbrad med sødmefuld teriyakiglace møder en frisk og sprød asiatisk salat med lime og ponzusauce. En farverig ret med masser af smag og tekstur – lige til at samle på tallerkenen og nyde med det samme.

Ingredienser

2 Portioner
250 g
svinemørbrad
5 spsk.
sesamolie
200 g
glasnudler
1 
gulerod, strimlet
1 
lille agurk, i tynde skiver
1 håndfuld
spidskål, fintsnittet
Saft fra 1 lime
1 
hel lime skåret i både
Evt. sesamfrø til pynt
Evt. koriander til pynt

Fremgangsmåde

Step 1

200 g glasnudler

Kog nudlerne efter anvisning på pakken.

Step 2

250 g svinemørbrad

Skær mørbraden i tykke skiver og steg dem på en pande.

Step 3

4 spsk. Kikkoman Teriyaki Sauce med Ristede Sesamfrø5 spsk. sesamolie

Tilsæt teriyakisauce og sesamolie mod slutningen, og lad det koge ind.

Step 4

Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer1  gulerod, strimlet – 1 håndfuld spidskål, fintsnittet – Saft fra 1 lime

Bland gulerod, agurk og spidskål med de kogte glasnudler og dryp med lime og ponzusauce.

Step 5

Anret salaten på tallerkener og top med svinemørbrad.

Step 6

1  hel lime skåret i både – sesamfrø til pynt – Evt. koriander til pynt

Pynt med sesamfrø, koriander og limebåde.

Opskrifts-ID: 1606

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

200 g glasnudler

Kog nudlerne efter anvisning på pakken.

250 g svinemørbrad

Skær mørbraden i tykke skiver og steg dem på en pande.

4 spsk. Kikkoman Teriyaki Sauce med Ristede Sesamfrø5 spsk. sesamolie

Tilsæt teriyakisauce og sesamolie mod slutningen, og lad det koge ind.

Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer1 gulerod, strimlet – 1 håndfuld spidskål, fintsnittet – Saft fra 1 lime

Bland gulerod, agurk og spidskål med de kogte glasnudler og dryp med lime og ponzusauce.

Anret salaten på tallerkener og top med svinemørbrad.

1 hel lime skåret i både – sesamfrø til pynt – Evt. koriander til pynt

Pynt med sesamfrø, koriander og limebåde.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06

Få mere at vide

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.