

Svinefilet med teriyakiglace og asiatisk salat
Mør svinemørbrad med sødmefuld teriyakiglace møder en frisk og sprød asiatisk salat med lime og ponzusauce. En farverig ret med masser af smag og tekstur – lige til at samle på tallerkenen og nyde med det samme.
Fremgangsmåde
Step 1
200 g glasnudler
Kog nudlerne efter anvisning på pakken.
Step 2
250 g svinemørbrad
Skær mørbraden i tykke skiver og steg dem på en pande.
Step 3
4 spsk. Kikkoman Teriyaki Sauce med Ristede Sesamfrø – 5 spsk. sesamolie
Tilsæt teriyakisauce og sesamolie mod slutningen, og lad det koge ind.
Step 4
Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer – 1 gulerod, strimlet – 1 håndfuld spidskål, fintsnittet – Saft fra 1 lime
Bland gulerod, agurk og spidskål med de kogte glasnudler og dryp med lime og ponzusauce.
Step 5
Anret salaten på tallerkener og top med svinemørbrad.
Step 6
1 hel lime skåret i både – sesamfrø til pynt – Evt. koriander til pynt
Pynt med sesamfrø, koriander og limebåde.
Opskrifts-ID: 1606
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide