Svampesuppe

Samlet tid 30 min.
30 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
150 g
løg
1 tsk.
olie
200 g
blandede svampe (3-4 forskellige slags, fx champignons, østershatte, shiitakesvampe osv.)
20 g
bacon i skiver
800 ml
hønsebouillon
1 tsk.
sukker
60 g
syrnet fløde
7 ½ 
strå purløg
Næringsindhold: 637 kJ  /  152 kcal
10,9 g Fedt
5 g Protein
4,9 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Skræl løgene, og skær dem i tynde skiver. Varm olien på en pande, og svits løgene kraftigt, til de er gyldenbrune. Rens svampene, og skær dem i ca. 3 mm tynde skiver. Hak baconskiverne groft, og svits dem i en gryde med olie. Tilsæt svampene, og svits videre. Tilsæt hønsebouillonen og de svitsede løg, og lad det hele koge op. Krydr derefter med naturligt brygget sojasauce og sukker. Fyld suppen i en suppekop (eller skål), kom en spiseskefuld syrnet fløde på, og pynt med hvidløg.

Opskrifts-ID: 416

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skræl løgene, og skær dem i tynde skiver. Varm olien på en pande, og svits løgene kraftigt, til de er gyldenbrune. Rens svampene, og skær dem i ca. 3 mm tynde skiver. Hak baconskiverne groft, og svits dem i en gryde med olie. Tilsæt svampene, og svits videre. Tilsæt hønsebouillonen og de svitsede løg, og lad det hele koge op. Krydr derefter med naturligt brygget sojasauce og sukker. Fyld suppen i en suppekop (eller skål), kom en spiseskefuld syrnet fløde på, og pynt med hvidløg.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.