

Svampesuppe
Samlet tid
30 min.
30 min.
Arbejdstid
Næringsindhold:
637 kJ
/
152 kcal
10,9 g
Fedt
5 g
Protein
4,9 g
Kulhydrater
Fremgangsmåde
Skræl løgene, og skær dem i tynde skiver. Varm olien på en pande, og svits løgene kraftigt, til de er gyldenbrune. Rens svampene, og skær dem i ca. 3 mm tynde skiver. Hak baconskiverne groft, og svits dem i en gryde med olie. Tilsæt svampene, og svits videre. Tilsæt hønsebouillonen og de svitsede løg, og lad det hele koge op. Krydr derefter med naturligt brygget sojasauce og sukker. Fyld suppen i en suppekop (eller skål), kom en spiseskefuld syrnet fløde på, og pynt med hvidløg.
Opskrifts-ID: 416
Opskrift som PDF
Mange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide