Soja-cookies
Soja-cookies

Soja-cookies

Samlet tid40 min.
20 min.Arbejdstid
20 min.Tilberedningstid

Soja-cookies med et krydret pift af sojasauce og et hint af vanilje! Tranebær og hasselnødder giver et skønt bid, og et strejf af havsalt gør dem helt uimodståelige.

Ingredienser

10 Portioner
180 g
hvedemel
100 ml
havregryn
 ½ tsk.
bagepulver
115 g
usaltet smør ved stuetemperatur
150 g
gram brun farin
50 g
sukker
1 tsk.
vaniljeekstrakt
1 
æg
50 g
tørrede tranebær
50 g
hasselnødder
 ¼ tsk.
flagende havsalt

Fremgangsmåde

Step 1

180 g hvedemel – 100 ml havregryn –  ½ tsk. bagepulver – 115 g usaltet smør ved stuetemperatur – 150 g gram brun farin – 50 g sukker

Forvarm ovnen til 200 grader, og beklæd bagepladerne med bagepapir.

I en lille røreskål røres hvedemel, havregryn og bagepulver sammen. Brug en håndmikser på medium hastighed i en separat røreskål til at piske smør, sukker og brun farin sammen.

Step 2

2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 tsk. vaniljeekstrakt – 1  æg

Rør sojasauce og vaniljeekstrakt i. Tilsæt æggene, og pisk indtil de lige er blandet.

Step 3

50 g tørrede tranebær – 50 g hasselnødder

Pisk melblandingen gradvist i de våde ingredienser, indtil de er kombineret. Rør tranebær og hasselnødder i. Sæt dejen på køl i 20-40 minutter.

Step 4

Rul dejen til 5 cm store kugler, og placer dem på bagepladen med 5 cm mellemrum.

Step 5

 ¼ tsk. flagende havsalt

Bag i 12 minutter, eller indtil kanterne er gyldenbrune. Drys straks med flagende havsalt.

Step 6

Afkøl på bradepanden i 10 minutter. Overfør til en rist for at køle helt af.

Opskrifts-ID: 1428

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

180 g hvedemel – 100 ml havregryn – ½ tsk. bagepulver – 115 g usaltet smør ved stuetemperatur – 150 g gram brun farin – 50 g sukker

Forvarm ovnen til 200 grader, og beklæd bagepladerne med bagepapir.

I en lille røreskål røres hvedemel, havregryn og bagepulver sammen. Brug en håndmikser på medium hastighed i en separat røreskål til at piske smør, sukker og brun farin sammen.

2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 tsk. vaniljeekstrakt – 1 æg

Rør sojasauce og vaniljeekstrakt i. Tilsæt æggene, og pisk indtil de lige er blandet.

50 g tørrede tranebær – 50 g hasselnødder

Pisk melblandingen gradvist i de våde ingredienser, indtil de er kombineret. Rør tranebær og hasselnødder i. Sæt dejen på køl i 20-40 minutter.

Rul dejen til 5 cm store kugler, og placer dem på bagepladen med 5 cm mellemrum.

¼ tsk. flagende havsalt

Bag i 12 minutter, eller indtil kanterne er gyldenbrune. Drys straks med flagende havsalt.

Afkøl på bradepanden i 10 minutter. Overfør til en rist for at køle helt af.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.