

Soja-cookies
Soja-cookies med et krydret pift af sojasauce og et hint af vanilje! Tranebær og hasselnødder giver et skønt bid, og et strejf af havsalt gør dem helt uimodståelige.
Fremgangsmåde
Step 1

180 g hvedemel – 100 ml havregryn – ½ tsk. bagepulver – 115 g usaltet smør ved stuetemperatur – 150 g gram brun farin – 50 g sukker
Forvarm ovnen til 200 grader, og beklæd bagepladerne med bagepapir.
I en lille røreskål røres hvedemel, havregryn og bagepulver sammen. Brug en håndmikser på medium hastighed i en separat røreskål til at piske smør, sukker og brun farin sammen.
Step 2

2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 tsk. vaniljeekstrakt – 1 æg
Rør sojasauce og vaniljeekstrakt i. Tilsæt æggene, og pisk indtil de lige er blandet.
Step 3
50 g tørrede tranebær – 50 g hasselnødder
Pisk melblandingen gradvist i de våde ingredienser, indtil de er kombineret. Rør tranebær og hasselnødder i. Sæt dejen på køl i 20-40 minutter.
Step 4
Rul dejen til 5 cm store kugler, og placer dem på bagepladen med 5 cm mellemrum.
Step 5
¼ tsk. flagende havsalt
Bag i 12 minutter, eller indtil kanterne er gyldenbrune. Drys straks med flagende havsalt.
Step 6
Afkøl på bradepanden i 10 minutter. Overfør til en rist for at køle helt af.
Opskrifts-ID: 1428
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide