Salat og ansjosdressing
Grillet salat er en god ide til en usædvanlig forret og lækker overraskelse til dine gæster.
Fremgangsmåde
Step 1
Halver hvert salathoved på langs. Dryp med olivenolie, honning og Kikkoman Ponzu citrus sojasauce.
Step 2
Grill salaten på en forvarmet rist/plade ved høj temperatur i ca. 1-2 minutter på begge sider. Grill også cherrytomaterne.
Step 3
Put mayonnaise, Ponzu citrus sojasauce, hvidløg, sennep, revet parmesan, ansjoser, sojasauce og friskmalet peber i en blender, og blend alt sammen til en smidig sauce.
Step 4
Server den grillede salat sammen med cherrytomaterne og ansjosdressingen. Drys med parmesan i flager og hakket persille. Server med croutoner.
Opskrifts-ID: 1125
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide