Salat med vagtelæg

Samlet tid 20 min.
20 min. Arbejdstid

Ingredienser

2 Portioner
100 g
frisk spinat
10 
vagtelæg
100 g
radiser
100 g
hakket agurk
100 g
cherrytomater

Sauce:

100 g
yoghurt naturel
20 g
revet peberrod
1 spsk.
hakket dild
Næringsindhold: 1444 kJ  /  345 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

Bland ingredienserne til saucen.

Step 2

Kom vagtelæggene i kogende vand Kog dem i 4 minutter of pil dem.

Step 3

Anret de vaskede spinatblade på tallerknerne.

Step 4

Tilføj æggene, de hakkede agurker, radiserne og cherrytomaterne.

Step 5

Hæld saucen hen over og server med det samme.

Opskrifts-ID: 973

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Bland ingredienserne til saucen.

Kom vagtelæggene i kogende vand Kog dem i 4 minutter of pil dem.

Anret de vaskede spinatblade på tallerknerne.

Tilføj æggene, de hakkede agurker, radiserne og cherrytomaterne.

Hæld saucen hen over og server med det samme.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.