Salat med stegt tofu, mango, avocado, agurk og orzo-nudler
Samlet tid30 min.
30 min.Arbejdstid
Næringsindhold:2202 kJ / 526 kcal
Fremgangsmåde
Step 1
Skær tofuen i skiver, læg den i en glasskål og tilsæt Ponzu. Marinér den i køleskabet i 20 minutter.
Step 2
Skræl i mellemtiden mango og avocado og skær dem i skiver.
Step 3
Skær også agurken i skiver.
Step 4
Kog pastaen efter anvisningerne på pakken.
Step 5
Steg tofuen i olivenolie på en varm pande (du kan bruge en grillpande).
Step 6
Tilbered dressingen i en skål: bland yoghurt med Ponzu.
Step 7
Anret pasta, salatblanding, avocado, mango, agurk og tofu på tallerkenerne. Pynt med dressing.
Opskrifts-ID: 968
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide