Salat med stegt tofu, mango, avocado, agurk og orzo-nudler

Samlet tid 30 min.
30 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
400 g
tofu naturel
200 g
orzo pasta
240 g
avocado
1 
agurk (ca. 200 g)
240 g
mango
160 g
blandet salatblade

Dressing:

100 g
yoghurt naturel
Næringsindhold: 2202 kJ  /  526 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

Skær tofuen i skiver, læg den i en glasskål og tilsæt Ponzu. Marinér den i køleskabet i 20 minutter.

Step 2

Skræl i mellemtiden mango og avocado og skær dem i skiver.

Step 3

Skær også agurken i skiver.

Step 4

Kog pastaen efter anvisningerne på pakken.

Step 5

Steg tofuen i olivenolie på en varm pande (du kan bruge en grillpande).

Step 6

Tilbered dressingen i en skål: bland yoghurt med Ponzu.

Step 7

Anret pasta, salatblanding, avocado, mango, agurk og tofu på tallerkenerne. Pynt med dressing.

Opskrifts-ID: 968

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær tofuen i skiver, læg den i en glasskål og tilsæt Ponzu. Marinér den i køleskabet i 20 minutter.

Skræl i mellemtiden mango og avocado og skær dem i skiver.

Skær også agurken i skiver.

Kog pastaen efter anvisningerne på pakken.

Steg tofuen i olivenolie på en varm pande (du kan bruge en grillpande).

Tilbered dressingen i en skål: bland yoghurt med Ponzu.

Anret pasta, salatblanding, avocado, mango, agurk og tofu på tallerkenerne. Pynt med dressing.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06
07

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.