

Rispapirruller med kylling & asparges
Grillet kylling marineret i kimchisauce og sprøde asparges med forårsløg pakket ind i rispapir og serveret med en cremet, krydret dip. Let, lækker og perfekt til deling.
Fremgangsmåde
Step 1

200 g kyllingebryst – 2 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi – 2 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 spsk. planteolie
Skær kyllingefileten i tynde strimler. Bland dem med Kikkoman kimchi chilisauce, planteolie og Kikkoman sojasauce. Lad strimlerne marinere i 15 minutter, og steg dem derefter på en pande, indtil de er gyldenbrune. Stil dem til side, så de kan køle af.
Step 2

1 tsk. smør – 1 skalotteløg – 4 æg – 1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 nip knivspids peber – 2 spsk. forårsløg, hakket
Opvarm smør på en stegepande. Hak skalotteløg. Pisk æggene i en skål, og krydr med Kikkoman sojasauce og peber. Hæld de hakkede skalotteløg på panden, og steg dem i 1 minut. Hæld æggeblandingen på panden, og scrambl æggene, indtil de er bløde. Vær opmærksom på, at æggene ikke bliver for tørre. Drys med forårsløg, og lad det hele køle af.
Step 3

8 grønne asparges – 8 ark rispapir – 20 g rucola
Skyl asparges, og knæk den nederste del af dem. Blanchér dem i saltet, kogende vand i 2 minutter, og vend dem derefter i koldt vand med det samme. Blødgør arkene med rispapir i varmt vand, og dup hvert eneste ark forsigtigt tørt. Læg rucola, æg, asparges og kylling på hvert ark, og rul rullen fast sammen.
Step 4

2 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi – 2 spsk. creme fraiche – 1 tsk. citronsaft
Bland Kikkoman kimchi chilisauce, creme fraiche og citronsaft i en skål, indtil blandingen er jævn. Server de færdige rispapirruller sammen med den cremede dip.
Tip:
Du kan servere rispapirrullerne kolde eller pandestegte i Kikkoman sesamolie.
Opskrifts-ID: 1527
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide