Rispapirruller med kylling & asparges
Rispapirruller med kylling & asparges

Rispapirruller med kylling & asparges

5 1 Bedømmelse
Samlet tid 30 min.
10 min. Arbejdstid
20 min. Tilberedningstid

Grillet kylling marineret i kimchisauce og sprøde asparges med forårsløg pakket ind i rispapir og serveret med en cremet, krydret dip. Let, lækker og perfekt til deling.

Ingredienser

2 Portioner
200 g
kyllingebryst
1 spsk.
planteolie
1 tsk.
smør
1 
skalotteløg
4 
æg
1 nip
knivspids peber
2 spsk.
forårsløg, hakket
8 
grønne asparges
8 
ark rispapir
20 g
rucola
2 spsk.
creme fraiche
1 tsk.
citronsaft
Næringsindhold:1.549 kJ / 370 kcal
20 gFedt
28 gProtein
15 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

200 g kyllingebryst – 2 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi2 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. planteolie

Skær kyllingefileten i tynde strimler. Bland dem med Kikkoman kimchi chilisauce, planteolie og Kikkoman sojasauce. Lad strimlerne marinere i 15 minutter, og steg dem derefter på en pande, indtil de er gyldenbrune. Stil dem til side, så de kan køle af.

Step 2

1 tsk. smør – 1  skalotteløg – 4  æg – 1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 nip knivspids peber – 2 spsk. forårsløg, hakket

Opvarm smør på en stegepande. Hak skalotteløg. Pisk æggene i en skål, og krydr med Kikkoman sojasauce og peber. Hæld de hakkede skalotteløg på panden, og steg dem i 1 minut. Hæld æggeblandingen på panden, og scrambl æggene, indtil de er bløde. Vær opmærksom på, at æggene ikke bliver for tørre. Drys med forårsløg, og lad det hele køle af.

Step 3

8  grønne asparges – 8  ark rispapir – 20 g rucola

Skyl asparges, og knæk den nederste del af dem. Blanchér dem i saltet, kogende vand i 2 minutter, og vend dem derefter i koldt vand med det samme. Blødgør arkene med rispapir i varmt vand, og dup hvert eneste ark forsigtigt tørt. Læg rucola, æg, asparges og kylling på hvert ark, og rul rullen fast sammen.

Step 4

2 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi2 spsk. creme fraiche – 1 tsk. citronsaft

Bland Kikkoman kimchi chilisauce, creme fraiche og citronsaft i en skål, indtil blandingen er jævn. Server de færdige rispapirruller sammen med den cremede dip.

Tip:

Du kan servere rispapirrullerne kolde eller pandestegte i Kikkoman sesamolie.

Opskrifts-ID: 1527

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

200 g kyllingebryst – 2 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi2 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. planteolie

Skær kyllingefileten i tynde strimler. Bland dem med Kikkoman kimchi chilisauce, planteolie og Kikkoman sojasauce. Lad strimlerne marinere i 15 minutter, og steg dem derefter på en pande, indtil de er gyldenbrune. Stil dem til side, så de kan køle af.

1 tsk. smør – 1 skalotteløg – 4 æg – 1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 nip knivspids peber – 2 spsk. forårsløg, hakket

Opvarm smør på en stegepande. Hak skalotteløg. Pisk æggene i en skål, og krydr med Kikkoman sojasauce og peber. Hæld de hakkede skalotteløg på panden, og steg dem i 1 minut. Hæld æggeblandingen på panden, og scrambl æggene, indtil de er bløde. Vær opmærksom på, at æggene ikke bliver for tørre. Drys med forårsløg, og lad det hele køle af.

8 grønne asparges – 8 ark rispapir – 20 g rucola

Skyl asparges, og knæk den nederste del af dem. Blanchér dem i saltet, kogende vand i 2 minutter, og vend dem derefter i koldt vand med det samme. Blødgør arkene med rispapir i varmt vand, og dup hvert eneste ark forsigtigt tørt. Læg rucola, æg, asparges og kylling på hvert ark, og rul rullen fast sammen.

2 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi2 spsk. creme fraiche – 1 tsk. citronsaft

Bland Kikkoman kimchi chilisauce, creme fraiche og citronsaft i en skål, indtil blandingen er jævn. Server de færdige rispapirruller sammen med den cremede dip.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.