

Veggie rispapirruller med feta & oliven
Lette middelhavs-rispapirruller fyldt med sprøde grøntsager, feta og oliven, serveret med en citrusagtig dip af græsk yoghurt smagt til med Kikkoman ponzu citrus sojasauce. Lækker som frokost eller som en frisk snack fyldt med smag.
Fremgangsmåde
Step 1

6 ark rispapir – 1 lang agurk – 1 avocado – 150 g feta
Skær agurk, avocado og feta i strimler. Læg rispapiret i vand, indtil det er blødt.
Step 2

100 g sorte oliven – ½ bundt basilikum – 2 spsk. solsikkefrø
Læg en portion feta og grøntsager fra step 1, oliven, solsikkefrø og adskillige basilikumsblade på hvert ark rispapir. Rul rullerne fast sammen.
Step 3

200 g græsk yoghurt – 3 spsk. Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer – 1 fed hvidløg, knust – ½ tsk. stødt sort peber – 1 spsk. hakket basilikum
Bland alle ingredienserne sammen til en glat sauce, og server de færdige rispapirruller sammen med citrusdippen.
Tip:
Du kan variere fyldet med sæsonens grøntsager, såsom gulerod, peberfrugt eller salat - bare
Opskrifts-ID: 1526
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide