Veggie rispapirruller med feta & oliven
Veggie rispapirruller med feta & oliven

Veggie rispapirruller med feta & oliven

5 3 Bedømmelse
Samlet tid 15 min.
15 min. Arbejdstid

Lette middelhavs-rispapirruller fyldt med sprøde grøntsager, feta og oliven, serveret med en citrusagtig dip af græsk yoghurt smagt til med Kikkoman ponzu citrus sojasauce. Lækker som frokost eller som en frisk snack fyldt med smag.

Ingredienser

2 Portioner
6 
ark rispapir
1 
lang agurk
1 
avocado
150 g
feta
100 g
sorte oliven
 ½ bundt
basilikum
2 spsk.
solsikkefrø
200 g
græsk yoghurt
1 
fed hvidløg, knust
 ½ tsk.
stødt sort peber
1 spsk.
hakket basilikum
Næringsindhold:2.026 kJ / 484 kcal
33 gFedt
13 gProtein
31 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

6  ark rispapir – 1  lang agurk – 1  avocado – 150 g feta

Skær agurk, avocado og feta i strimler. Læg rispapiret i vand, indtil det er blødt.

Step 2

100 g sorte oliven –  ½ bundt basilikum – 2 spsk. solsikkefrø

Læg en portion feta og grøntsager fra step 1, oliven, solsikkefrø og adskillige basilikumsblade på hvert ark rispapir. Rul rullerne fast sammen.

Step 3

200 g græsk yoghurt – 3 spsk. Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer1  fed hvidløg, knust –  ½ tsk. stødt sort peber – 1 spsk. hakket basilikum

Bland alle ingredienserne sammen til en glat sauce, og server de færdige rispapirruller sammen med citrusdippen.

Tip:

Du kan variere fyldet med sæsonens grøntsager, såsom gulerod, peberfrugt eller salat  - bare

Opskrifts-ID: 1526

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

6 ark rispapir – 1 lang agurk – 1 avocado – 150 g feta

Skær agurk, avocado og feta i strimler. Læg rispapiret i vand, indtil det er blødt.

100 g sorte oliven – ½ bundt basilikum – 2 spsk. solsikkefrø

Læg en portion feta og grøntsager fra step 1, oliven, solsikkefrø og adskillige basilikumsblade på hvert ark rispapir. Rul rullerne fast sammen.

200 g græsk yoghurt – 3 spsk. Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer1 fed hvidløg, knust – ½ tsk. stødt sort peber – 1 spsk. hakket basilikum

Bland alle ingredienserne sammen til en glat sauce, og server de færdige rispapirruller sammen med citrusdippen.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.