Risbudding med chokolade og hindbærsauce
Har du lidt ris tilovers i køleskabet? Så lad være med at smide det ud, og lav i stedet en lækker morgenmad af det!
Risbudding med chokolade er nem at lave og smager fuldstændig fantastisk. Prøv at blande lidt Kikkoman glutenfri sojasauce i retten for at give retten ekstra sødme og smag.
Fremgangsmåde
Step 1
125 ml mælk – 2 spsk. kakaopulver – 1 tsk. vaniljeekstrakt – 160 g kogt ris
Opvarm mælken med kakaopulver og vaniljeekstrakt. Tilsæt risene og varm yderligere op.
Step 2
1 banan – 1 spsk. sukker – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Tamari Glutenfri Sojasauce
Tilsæt banan, sukker og Kikkoman glutenfri sojasauce. Blend det hele til en jævn budding.
Step 3
100 g frosne hindbær – 1 spsk. sukker – ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Tamari Glutenfri Sojasauce
Hæld hindbær, sukker og Kikkoman glutenfri sojasauce i en gryde og varm det hele op, indtil hindbærrene begynder at falde sammen. Sigt indholdet gennem en si.
Step 4
Friske hindbær som pynt – Mynteblade som pynt
Hæld buddingen i skåle. Hæld hindbærsaucen hen over og pynt med frisk mynte og hindbær.
Tip:
Du kan sagtens bruge din yndlingsfrugt, såsom jordbær, brombær eller kirsebær, til saucen i stedet for hindbær. Kirsebær kan blot blendes i stedet for at sigtes gennem en si.
Opskrifts-ID: 1223
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide