[Translate to Dänemark:]
[Translate to Dänemark:]

Ovnbagt blomkål

Samlet tid30 min.
15 min.Arbejdstid
15 min.Tilberedningstid

Hurtig, intens, lækkert: Denne krydrede ovnbagte blomkålsopskrift kræver meget lidt arbejde, men er meget sjov at lave.

Ingredienser

4 Portioner
1 
blomkål
50 g
rapsolie
1 
fed hvidløg, finthakket
 ½ tsk.
spidskommen
1 tsk.
sød paprika
1 tsk.
ahornsirup
1 nip
cayennepeber
Næringsindhold:617 kJ / 148 kcal
12,5 gFedt
4 gProtein
4,2 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skyl og tør hele blomkålshovedet. Fjern alle blade med undtagelse af enkelte unge blade.

Step 2

Marinér blomkålen i en skål med rapsolie, hvidløg, spidskommen, paprika, ahornsirup, cayennepeber og Kikkoman sojasauce.

Step 3

Læg blomkålshovedet på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det ved 180 °C i ca. 15 minutter.

Opskrifts-ID: 1066

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skyl og tør hele blomkålshovedet. Fjern alle blade med undtagelse af enkelte unge blade.

Marinér blomkålen i en skål med rapsolie, hvidløg, spidskommen, paprika, ahornsirup, cayennepeber og Kikkoman sojasauce.

Læg blomkålshovedet på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det ved 180 °C i ca. 15 minutter.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.