Nem rødbedehummus

Samlet tid 15 min.
15 min. Arbejdstid

Farven i denne opskrift er lige så intens som smagen. Hemmeligheden bag dette er ahornsirup og rødbede. En ny klassiker til spisebordet.

Ingredienser

4 Portioner
300 g
kikærter, kogte
85 g
rødbedesaft
1 
fed hvidløg
 ½ tsk.
stødt spidskommen
 ½ spsk.
ahornsirup
1 spsk.
citronsaft
75 g
tahin

Til servering:

Olivenolie
Frisk persille
Næringsindhold: 974 kJ  /  234 kcal
13,4 g Fedt
10,1 g Protein
14,9 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Put kikærter, rødbedesaft, spidskommen, Kikkoman sojasauce, hvidløg, ahornsirup og citronsaft i en foodprocessor og blend det hele, indtil blandingen er jævn.

Step 2

Tilsæt derefter tahin og bland det hele godt sammen. Det hele sættes på køl indtil det skal serveres.

Step 3

Pynt med en skefuld olivenolie og lidt hakket persille inden servering.

Opskrifts-ID: 1071

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Put kikærter, rødbedesaft, spidskommen, Kikkoman sojasauce, hvidløg, ahornsirup og citronsaft i en foodprocessor og blend det hele, indtil blandingen er jævn.

Tilsæt derefter tahin og bland det hele godt sammen. Det hele sættes på køl indtil det skal serveres.

Pynt med en skefuld olivenolie og lidt hakket persille inden servering.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.