Nem æble-mochi
Fremgangsmåde
Step 1
Til fyldet:
Smelt smørret i en pande.
Step 2
Tilsæt æbleterningerne, og steg dem, indtil de er gyldne.
Step 3
Tilsæt sukker og karameliserede æbler. Steg i Kikkoman sojasauce.
Step 4
Sæt fyldet i køleskabet.
Step 5
Til mochi-dejen:
Hæld klisterrismel og sukker i en varmebestandig skål, bland ingredienserne sammen, og tilsæt vand lidt efter lidt, indtil der dannes en tyk dej.
Step 6
Sæt dejen i mikrobølgeovnen i 2 minutter (640 watt), rør rundt, og opvarm igen i 1 minut.
Step 7
Spred majsmel på arbejdsfladen, hæld mochi-dejen ud på den, rul dejen ud til en 2-3 mm tynd plade med rigeligt majsmel, og lad den afkøle. Skær 2-4 cirkelrunde plader ud ved hjælp af en udstikkerring (ca. 7 cm).
Step 8
Placér en portion af de tilberedte æbleterninger på hver dejplade, fold dejen ind over, tryk godt ned, og vend den.
Step 9
Arrangér dem på tallerkener, og servér dem med mynteblade.
Tip:
Smager fantastisk sammen med vaniljeis.
Opskrifts-ID: 947
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide