

Mochi crêpes kage
Samlet tid
40 min.
10 min.
Arbejdstid
30 min.
Tilberedningstid
Metode og ingredienser til mochi-crêpe kage. Mochi crêpe-dejen og sojasauce-flødeskummet er utroligt lækre.
Ingredienser
4 Portioner
1) til mochi crêpes-dejen:
38 g
almindeligt mel
38 g
klisterrismel
1 nip
salt
25 g
sukker
1
pisket æg (størrelse M)
25 g
smeltet usaltet smør plus en smule mere til bagning af crêpes
125 ml
mælk
2) Til sojasauce-siruppen:
36 g
sukker
18 g
vand
40 g
sukker
3) Til sojasauce-flødeskummet:
250 g
fløde (fedtindhold 35 - 42 %)
25 g
sukker
20 g
afkølet sojasauce-sirup 2) (* Sucrée 20 g, sukker 40 g, hvis du har Kikkoman sauce til ris / sucrée, kan du se bort fra det andet trin)
Næringsindhold:
1479 kJ
/
353 kcal
23,2 g
Fedt
4,8 g
Protein
31,7 g
Kulhydrater
Fremgangsmåde
Step 1
1) Til mochi crêpes-dejen:
- Sigt melet og klisterrismelet, hæld melet i en skål, og lav en fordybning i midten.
- Tilsæt salt med æg og sukker i fordybningen.
- Tilsæt smeltet smør i fordybningen.
- Brug et piskeris til at mikse ingredienserne (æg-, smør-, salt- og sukkerblandingen) i fordybningen med melet, og form en dej, mens du tilsætter mælken efterhånden. Bland ingredienserne, indtil der dannes en glat dej.
- Hæld dejen gennem en si, dæk den med husholdningsfilm direkte på dejen, og lad den køle i omkring 1-2 timer.
- Bland dejen godt igen.
- Smelt smørret på en lille stegepande (omkring 14 cm), steg 8 crêpes en ad gangen (efter hver crêpe skal du putte et fugtigt klæde under panden for at reducere varmen fra panden en smule), og lad dem afkøle.
Step 2
2) Til sojasauce-siruppen:
- Put vand og sukker i en lille gryde, og varm blandingen op til kogepunktet ved høj varme.
- Når blandingen koger, skal du nedsætte varmen til middeltemperatur, tilsætte Kikkoman Sojasauce, og lade blandingen simre i ca. 3 minutter. Lad den herefter afkøle til stuetemperatur.
Step 3
3) Til sojasauce-flødeskummet:
Pisk fløden. Når den begynder at blive stiv, skal du tilsætte sojasauce-siruppen og sukker. Pisk blandingen, indtil den bliver stiv.
Step 4
4) Til kagearrangementet:
- Placér en 14 cm stor kagering på en tallerken, og læg en crêpe ind i den,
- og spred et tyndt lag af flødeskummet på den. Gentag processen, indtil der ikke er flere crêpes og mere flødeskum tilbage. Afkøl kagen i omkring 1 time.
Opskrifts-ID: 948
Opskrift som PDF
Mange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide