

Melonsalat med sprøde tortillastrimler
Dette er en nem salat, som både går godt som tilbehør til dit mexicanske måltid og alene på de helt varme sommerdage. Du kan erstatte vandmelon med andre typer melon eller citrus frugt. De sprøde tortillastrimler er en perfekt måde at bruge overskydende tortillas. Du kan bruge tortillas af en hvilken som helst størrelse.
Ingredienser
Pynt
Fremgangsmåde
Step 1
Pensl tortillaerne med olie og skær dem i 1-1,5 cm brede strimler. Læg dem på en bageplade og bag 5-7 minutter ved 225 grader indtil de er gyldne og sprøde. Lad dem køle af.
Step 2
Skær vandmelon, agurk og avocado i tern. Skær rødløget i tynde skiver. Bland det hele i en skål sammen med finthakket koriander og persille.
Step 3
Top med de sprøde tortillastrimler lige før servering.
Step 4
Rør ponzu, olivenolie, eddike, chili, honning og peber sammen til en vinaigrette. Hæld over salaten lige før servering.
Step 5
Du kan eventuelt supplere med en smule ost og ekstra urter.
Opskrifts-ID: 1062
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide