Lynstegte grønne bønner
Stegte grønne bønner med hvidløg og ingefær i Kikkoman sojasauce, sammen med Kikkoman teriyaki sauce med hvidløg.
Fremgangsmåde
Step 1
200 g grønne bønner – 100 g pak choi – 500 ml vand – 1 tsk. salt
Vask og rens de grønne bønner. Bring vandet i kog, tilsæt salt og kog de grønne bønner, indtil de er al dente. Hæld bønnerne over i en si og skyl dem i koldt vand. Skær pak choi i 4 stykker.
Step 2
1 skalotteløg – 1 stk. ingefær (ca. 1,5 cm) – 3 ½ fed hvidløg – 2 ½ spsk. olie
Hak skalotteløg, ingefær og hvidløg fint. Hæld olien i en pande og steg grøntsagerne i cirka 1 minut. Tilsæt de grønne bønner og steg dem i 3-4 minutter. Tilsæt pak choi.
Step 3
1 ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 2 spsk. Kikkoman Teriyaki Sauce med Ristet Hvidløg – 1 tsk. ristede jordnødder – 1 spsk. grønne forårsløg (hakket)
Smag til med Kikkoman sojasauce og Kikkoman teriyaki sauce med hvidløg. Tilsæt de ristede jordnødder og bland det hele godt sammen. Anret den færdige ret på en tallerken og pynt med hakket forårsløg.
Opskrifts-ID: 1216
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide