Lynstegte grønne bønner

Samlet tid 15 min.
10 min. Arbejdstid
5 min. Tilberedningstid

Stegte grønne bønner med hvidløg og ingefær i Kikkoman sojasauce, sammen med Kikkoman teriyaki sauce med hvidløg.

Ingredienser

2 Portioner
200 g
grønne bønner
100 g
pak choi
500 ml
vand
1 tsk.
salt
1 
skalotteløg
1 stk.
ingefær (ca. 1,5 cm)
3 ½ 
fed hvidløg
2 ½ spsk.
olie
1 tsk.
ristede jordnødder
1 spsk.
grønne forårsløg (hakket)
Næringsindhold: 1277 kJ  /  305 kcal
18,3 g Fedt
6,2 g Protein
34,0 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

200 g grønne bønner – 100 g pak choi – 500 ml vand – 1 tsk. salt

Vask og rens de grønne bønner. Bring vandet i kog, tilsæt salt og kog de grønne bønner, indtil de er al dente. Hæld bønnerne over i en si og skyl dem i koldt vand. Skær pak choi i 4 stykker.

Step 2

1  skalotteløg – 1 stk. ingefær (ca. 1,5 cm) – 3 ½  fed hvidløg – 2 ½ spsk. olie

Hak skalotteløg, ingefær og hvidløg fint. Hæld olien i en pande og steg grøntsagerne i cirka 1 minut. Tilsæt de grønne bønner og steg dem i 3-4 minutter. Tilsæt pak choi.

Step 3

1 ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce2 spsk. Kikkoman Teriyaki Sauce med Ristet Hvidløg1 tsk. ristede jordnødder – 1 spsk. grønne forårsløg (hakket)

Smag til med Kikkoman sojasauce og Kikkoman teriyaki sauce med hvidløg. Tilsæt de ristede jordnødder og bland det hele godt sammen. Anret den færdige ret på en tallerken og pynt med hakket forårsløg.

Opskrifts-ID: 1216

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

200 g grønne bønner – 100 g pak choi – 500 ml vand – 1 tsk. salt

Vask og rens de grønne bønner. Bring vandet i kog, tilsæt salt og kog de grønne bønner, indtil de er al dente. Hæld bønnerne over i en si og skyl dem i koldt vand. Skær pak choi i 4 stykker.

1  skalotteløg – 1 stk. ingefær (ca. 1,5 cm) – 3 ½  fed hvidløg – 2 ½ spsk. olie

Hak skalotteløg, ingefær og hvidløg fint. Hæld olien i en pande og steg grøntsagerne i cirka 1 minut. Tilsæt de grønne bønner og steg dem i 3-4 minutter. Tilsæt pak choi.

1 ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce2 spsk. Kikkoman Teriyaki Sauce med Ristet Hvidløg1 tsk. ristede jordnødder – 1 spsk. grønne forårsløg (hakket)

Smag til med Kikkoman sojasauce og Kikkoman teriyaki sauce med hvidløg. Tilsæt de ristede jordnødder og bland det hele godt sammen. Anret den færdige ret på en tallerken og pynt med hakket forårsløg.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.