Kyllinge-lollipops
Saftige kyllinge-lollipops i krydret marinade fra grill Kyllinge-lollipops fra grill med KIKKOMAN sojasauce. De rige aromaer i KIKKOMAN sojasaucen krydrer marinaden optimalt. Samtidig sikrer det den perfekte bruning af de saftige kyllinge-lollipops. De supersprøde kyllinge-lollipops vil begejstre dine gæster.
Fremgangsmåde
Step 1
Fjern skindet fra kyllingelårene. Skær derefter gennem senerne på knoglen og tryk forsigtigt ned på kødet med tommel- og pegefinger, så man kan holde i benene på den blottede knogle som en lollipop.
Step 2
Bland sennep, olie og KIKKOMAN sojasauce og pensl kyllinge-lollipopsene med blandingen. Skal marinere flere timer eller natten over. 30 minutter før de grilles, drysses kyllinge-lollipopsene over med salt og peber.
Step 3
Grillen forberedes til den indirekte grillmetode og forvarmes til 180-200°C. Lollipopsene placeres i den indirekte zone og grilles i cirka 50 minutter.
Step 4
I mellemtiden vaskes og tørres forårsløgene og brunes kortvarigt hele over direkte varme.
Step 5
Kort før slutningen af kogetiden pensles lollipopsene igen med marinaden og drysses med sesamfrø. Lollipopsene grilles færdige og serveres med forårsløgene.
Opskrifts-ID: 960
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide