Krydret suppe med rejer og risnudler

Samlet tid 25 min.
25 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
750 ml
bouillon
3 skive
ingefær
3 
store fed hvidløg
1 spsk.
olivenolie
250 ml
vand
3 cm
chili peberfrugter
500 ml
tomat passata
140 g
kokosmælk (den faste del)

Desuden:

320 g
rejer
1 
stort fed hvidløg
80 g
porrer
2 tsk.
smør
1 spsk.
olivenolie
150 g
risnudler
Næringsindhold: 1859 kJ  /  444 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

Pil rejerne, læg dem i en glasskål, tilsæt Ponzu og lad dem marinere i køleskabet i 20 minutter.

Step 2

Hak ingefær og hvidløg fint. Steg det hele i en gryde i olivenolie i ca. 1 minut. Tilsæt bouillon, vand, passata og Ponzu. Kog det hele i et par minutter.

Step 3

Tilsæt den skiveskårne chilipeber og kokosmælken. Steg det hele i et par minutter.

Step 4

I mellemtiden koges risen efter anvisningerne på pakken.

Step 5

Skær porren i skiver og steg den kort i 1 tsk. smør. Krydr retten med salt.

Step 6

Varm 1 tsk. smør og 1 spsk. olivenolie op på stegepande. Tilsæt 1 hakket fed hvidløg samt rejerne. Steg disse, indtil de bliver gyldenbrune på begge sider.

Step 7

Vi serverer suppen med risnudler, rejer og porre.

Opskrifts-ID: 969

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Pil rejerne, læg dem i en glasskål, tilsæt Ponzu og lad dem marinere i køleskabet i 20 minutter.

Hak ingefær og hvidløg fint. Steg det hele i en gryde i olivenolie i ca. 1 minut. Tilsæt bouillon, vand, passata og Ponzu. Kog det hele i et par minutter.

Tilsæt den skiveskårne chilipeber og kokosmælken. Steg det hele i et par minutter.

I mellemtiden koges risen efter anvisningerne på pakken.

Skær porren i skiver og steg den kort i 1 tsk. smør. Krydr retten med salt.

Varm 1 tsk. smør og 1 spsk. olivenolie op på stegepande. Tilsæt 1 hakket fed hvidløg samt rejerne. Steg disse, indtil de bliver gyldenbrune på begge sider.

Vi serverer suppen med risnudler, rejer og porre.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06
07

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.