Krydret suppe med rejer og risnudler
Fremgangsmåde
Step 1
Pil rejerne, læg dem i en glasskål, tilsæt Ponzu og lad dem marinere i køleskabet i 20 minutter.
Step 2
Hak ingefær og hvidløg fint. Steg det hele i en gryde i olivenolie i ca. 1 minut. Tilsæt bouillon, vand, passata og Ponzu. Kog det hele i et par minutter.
Step 3
Tilsæt den skiveskårne chilipeber og kokosmælken. Steg det hele i et par minutter.
Step 4
I mellemtiden koges risen efter anvisningerne på pakken.
Step 5
Skær porren i skiver og steg den kort i 1 tsk. smør. Krydr retten med salt.
Step 6
Varm 1 tsk. smør og 1 spsk. olivenolie op på stegepande. Tilsæt 1 hakket fed hvidløg samt rejerne. Steg disse, indtil de bliver gyldenbrune på begge sider.
Step 7
Vi serverer suppen med risnudler, rejer og porre.
Opskrifts-ID: 969
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide