Krydret fiskeburger med sprød rødkål og gulerod

Samlet tid 75 min.
5 min. Arbejdstid
10 min. Tilberedningstid
60 min. Marineringstid

Disse fiskeburgere toppes med sprød rødkål og gulerod og er en sikker vinder på middagsbordet. Burgerne har en mild varme fra chili, men hvis du ikke bryder dig om det, kan du blot undlade den krydrede chilisauce til kimchi fra Kikkoman.

Ingredienser

2 Portioner
200 g
udbenet tilapiafilet eller anden hvid fisk
1 spsk.
olivenolie
1 nip
hvidløgspulver
2 
burgerboller
1 tsk.
smør
Enkelte salatblade
4 
skiver tomat
50 g
rødkål
50 g
gulerod
3 tsk.
citronsaft
1 nip
Salt

Sauce:

40 g
græsk yoghurt naturel
1 tsk.
engelsk sennep
1 tsk.
dijonsennep
Næringsindhold: 1570 kJ  /  375 kcal
13,7 g Fedt
24,2 g Protein
38,1 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

 Bland 2 tsk. Kikkoman sojasauce, ½ tsk. olivenolie og Kikkoman Kimchi Chilisauce i en skål. Tilsæt fisken og drys med hvidløgspulver. Sæt det hele på køl i mindst 60 minutter. 

Step 2

Snit rødkålen, tilsæt 2 tsk. citronsaft og smag til med salt. Lad blandingen stå i 30-40 minutter. 

Step 3

Skær guleroden i tynde strimler (f.eks. ved hjælp af et juliennejern). Hæld strimlerne i en skål og tilsæt 1 tsk. citronsaft og 1 tsk. Kikkoman sojasauce.

Step 4

Opvarm resten af olien i en pande og steg de marinerede stykker fisk på begge sider, indtil de bliver gyldne.

Step 5

Skær burgerbollerne over. Opvarm smørret i en stegepande og rist bollerne på indersiden. 

Step 6

Tilbered saucen i en lille skål. Bland græsk yoghurt, engelsk sennep og dijonsennep godt sammen. 

Step 7

Smør den nederste del af burgerbollerne med sauce og læg salatblade, derefter fisk, tomatskiver, rødkål og gulerødder på. Læg den øverste burgerbolle ovenpå.

Opskrifts-ID: 1145

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

 Bland 2 tsk. Kikkoman sojasauce, ½ tsk. olivenolie og Kikkoman Kimchi Chilisauce i en skål. Tilsæt fisken og drys med hvidløgspulver. Sæt det hele på køl i mindst 60 minutter. 

Snit rødkålen, tilsæt 2 tsk. citronsaft og smag til med salt. Lad blandingen stå i 30-40 minutter. 

Skær guleroden i tynde strimler (f.eks. ved hjælp af et juliennejern). Hæld strimlerne i en skål og tilsæt 1 tsk. citronsaft og 1 tsk. Kikkoman sojasauce.

Opvarm resten af olien i en pande og steg de marinerede stykker fisk på begge sider, indtil de bliver gyldne.

Skær burgerbollerne over. Opvarm smørret i en stegepande og rist bollerne på indersiden. 

Tilbered saucen i en lille skål. Bland græsk yoghurt, engelsk sennep og dijonsennep godt sammen. 

Smør den nederste del af burgerbollerne med sauce og læg salatblade, derefter fisk, tomatskiver, rødkål og gulerødder på. Læg den øverste burgerbolle ovenpå.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06
07

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.