Krydret fiskeburger med sprød rødkål og gulerod
Disse fiskeburgere toppes med sprød rødkål og gulerod og er en sikker vinder på middagsbordet. Burgerne har en mild varme fra chili, men hvis du ikke bryder dig om det, kan du blot undlade den krydrede chilisauce til kimchi fra Kikkoman.
Ingredienser
Sauce:
Fremgangsmåde
Step 1
Bland 2 tsk. Kikkoman sojasauce, ½ tsk. olivenolie og Kikkoman Kimchi Chilisauce i en skål. Tilsæt fisken og drys med hvidløgspulver. Sæt det hele på køl i mindst 60 minutter.
Step 2
Snit rødkålen, tilsæt 2 tsk. citronsaft og smag til med salt. Lad blandingen stå i 30-40 minutter.
Step 3
Skær guleroden i tynde strimler (f.eks. ved hjælp af et juliennejern). Hæld strimlerne i en skål og tilsæt 1 tsk. citronsaft og 1 tsk. Kikkoman sojasauce.
Step 4
Opvarm resten af olien i en pande og steg de marinerede stykker fisk på begge sider, indtil de bliver gyldne.
Step 5
Skær burgerbollerne over. Opvarm smørret i en stegepande og rist bollerne på indersiden.
Step 6
Tilbered saucen i en lille skål. Bland græsk yoghurt, engelsk sennep og dijonsennep godt sammen.
Step 7
Smør den nederste del af burgerbollerne med sauce og læg salatblade, derefter fisk, tomatskiver, rødkål og gulerødder på. Læg den øverste burgerbolle ovenpå.
Opskrifts-ID: 1145
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide