Kroketter med tofu og grøntsager
Fremgangsmåde
Step 1
Læg noget tungt ovenpå tofuen og lad den stå i 1-2 timer. Hæld væden fra.
Step 2
Skær gulerod og grønne bønner i små tynde stave og blancher dem. Fjern stilkene fra shiitake-svampene og skær dem i tynde skiver.
Step 3
Kør tofuen i en foodprocessor indtil den er glat, tilsæt salt, sukker, æg og kartoffelmel. Bland det hele godt. Tilsæt forkogte bønner og gulerod samt svampe og bland alle ingredienser godt. Hvis massen er for blød tilsættes lidt mere kartoffelmel. Form små kugler, tryk dem lidt flade og dybsteg dem ved moderat varme (170˚C) indtil gyldne. Læg dem på fedtsugende papir. Server kroketterne varme med sennep og Kikkoman naturligt brygget sojasauce med mindre salt.
Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.
Opskrifts-ID: 307
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide