Kimchi-agurk
Samlet tid
40 min.
15 min.
Arbejdstid
25 min.
Marineringstid
Næringsindhold:
158 kJ
/
38 kcal
1,3 g
Fedt
1,4 g
Protein
4,3 g
Kulhydrater
Fremgangsmåde
Step 1
Skyl agurken og skær den i små stykker.
Step 2
Gnid med salt og lad det stå i en skål i ca. 10 minutter.
Step 3
Skyl agurken for at fjerne saltet, og pres den godt ud.
Step 4
Bland agurkestykkerne med Kikkoman krydret chilisauce til kimchi, sukkeret og sesamfrøene (eller læg det i en frysepose) og stil det på køl i mindst 15 minutter. Dryp evt. med lidt sesamolie eller olivenolie, og server kimchi-agurken.
Step 5
Marineret kimchi-agurk kan opbevares i køleskabet i 3 til 4 dage.
Opskrifts-ID: 1021
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide