

Karrysauce med sojasauce og kokosmælk
En typisk indisk grønsagsret, der er både hurtig og nem at lave, suppleret med den rige smag af Kikkoman Sojasauce. Kan tilberedes med et bredt udvalg af grøntsager.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Step 1
Hak løg og hvidløg fint, og steg disse 3-4 minutter i varm olie i en gryde under omrøring af og til.
Step 2
Bland karrypulver med vand til en jævn blanding, kom den i gryden og steg den over et lavt blus i et par minutter.
Step 3
Rør ofte rundt, og lad ikke blandingen brænde på. Tilsæt grøntsager, rør rundt og tilsæt kokosmælk og Kikkoman Sojasauce.
Step 4
Rør rundt og sørg for, at intet sætter sig fast i bunden af gryden. Dæk til og kog over et lavt blus i 15 minutter, eller indtil grøntsagerne bliver møre. Tilsæt kikærter, og kog i 1 minut.
Step 5
Serveres varm med vilde ris og pyntes med hakket koriander.
Tip:
Denne karry smager bedst på andendagen!
Opskrifts-ID: 889
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide