Kanelsnegle med pærer og valnødder

Samlet tid 120 min.
15 min. Arbejdstid
25 min. Tilberedningstid
80 min. Hviletid

Kanelsnegle er det perfekte bagværk til efteråret, og i denne opskrift fremhæver både de sprøde valnødder, den saftige pære og en sojasauce med umami yderligere smagen. Denne fyldige version vil vække glæde hos enhver, der elsker disse velduftende stykker bagværk.

Ingredienser

9 Portioner

Dej :

420 g
hvedemel
7 g
tørgær
20 g
sukker
2 
æg
180 ml
kærnemælk
125 ml
rapsolie

Fyld:

40 g
smør
40 g
sukker
1 
appelsin (revet skal)
1 spsk.
kanel

Derudover:

2 
pærer
50 g
valnødder
2 spsk.
abrikosmarmelade
Næringsindhold: 1812 kJ  /  433 kcal
23 g Fedt
9,5 g Protein
47 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

420 g hvedemel – 7 g tørgær – 20 g sukker – 2  æg – 180 ml kærnemælk – 125 ml rapsolie

Si melet og bland det med sukker og tørgær. Pisk kærnemælk, æg og rapsolie sammen. Bland alle ingredienserne sammen og ælt det hele til en glat dej. Lad dejen hæve op til dobbelt størrelse.

Step 2

40 g smør – 40 g sukker – 1  appelsin (revet skal) – 1 spsk. kanel – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Smelt smørret og bland det med sukker, kanel, appelsinskal og Kikkoman sojasauce.

Step 3

2  pærer – 50 g valnødder

Rul dejen ud til en stor rektangel. Fordel fyldet på dejpladen. Skær pærerne i tern og drys pæretern og valnødder ud på fyldet. Rul dejen sammen og skær 3 cm tykke skiver med en skarp kniv.

Step 4

2 spsk. abrikosmarmelade

Læg sneglene på en ovnplade med bagepapir. Bag dem i ca. 25 minutter ved 180 grader. Så snart de er kommet ud af ovnen, pensles de med abrikosmarmelade.

Opskrifts-ID: 1164

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

420 g hvedemel – 7 g tørgær – 20 g sukker – 2  æg – 180 ml kærnemælk – 125 ml rapsolie

Si melet og bland det med sukker og tørgær. Pisk kærnemælk, æg og rapsolie sammen. Bland alle ingredienserne sammen og ælt det hele til en glat dej. Lad dejen hæve op til dobbelt størrelse.

40 g smør – 40 g sukker – 1  appelsin (revet skal) – 1 spsk. kanel – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Smelt smørret og bland det med sukker, kanel, appelsinskal og Kikkoman sojasauce.

2  pærer – 50 g valnødder

Rul dejen ud til en stor rektangel. Fordel fyldet på dejpladen. Skær pærerne i tern og drys pæretern og valnødder ud på fyldet. Rul dejen sammen og skær 3 cm tykke skiver med en skarp kniv.

2 spsk. abrikosmarmelade

Læg sneglene på en ovnplade med bagepapir. Bag dem i ca. 25 minutter ved 180 grader. Så snart de er kommet ud af ovnen, pensles de med abrikosmarmelade.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.