

Kanelsnegle med pærer og valnødder
Kanelsnegle er det perfekte bagværk til efteråret, og i denne opskrift fremhæver både de sprøde valnødder, den saftige pære og en sojasauce med umami yderligere smagen. Denne fyldige version vil vække glæde hos enhver, der elsker disse velduftende stykker bagværk.
Fremgangsmåde
Step 1

420 g hvedemel – 7 g tørgær – 20 g sukker – 2 æg – 180 ml kærnemælk – 125 ml rapsolie
Si melet og bland det med sukker og tørgær. Pisk kærnemælk, æg og rapsolie sammen. Bland alle ingredienserne sammen og ælt det hele til en glat dej. Lad dejen hæve op til dobbelt størrelse.
Step 2

40 g smør – 40 g sukker – 1 appelsin (revet skal) – 1 spsk. kanel – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce
Smelt smørret og bland det med sukker, kanel, appelsinskal og Kikkoman sojasauce.
Step 3

2 pærer – 50 g valnødder
Rul dejen ud til en stor rektangel. Fordel fyldet på dejpladen. Skær pærerne i tern og drys pæretern og valnødder ud på fyldet. Rul dejen sammen og skær 3 cm tykke skiver med en skarp kniv.
Step 4

2 spsk. abrikosmarmelade
Læg sneglene på en ovnplade med bagepapir. Bag dem i ca. 25 minutter ved 180 grader. Så snart de er kommet ud af ovnen, pensles de med abrikosmarmelade.
Opskrifts-ID: 1164
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide