Julesalat
Let at lave og let at nyde. Denne salat med syrlig julesalat, Granny Smith-æbler og granatæblekerner holder sig sprød i længere tid. Også perfekt til frokost på farten.
Fremgangsmåde
Step 1
Skyl og tør julesalat, æble og purløg. Skær julesalat i tommelfingerstore skiver, æblet i stave og mandlerne hakkes groft. Læg det hele ned i en skål.
Step 2
Bland grøntsagsbouillon sammen med eddike, ahornsirup, Kikkoman sojasauce og olivenolie, og marinér de friske ingredienser i skålen.
Step 3
Hak purløg groft, og pynt salaten med urter og granatæblekerner.
Opskrifts-ID: 1068
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide