Hummus-dip med sojasauce

Samlet tid 10 min.
10 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
1 
fed hvidløg
2 spsk.
tahin (eller ristet sesam)
200 g
kikærter (kogt/fra dåse)
8 spsk.
kogevand eller lage fra kikærterne
4 spsk.
olivenolie
2 spsk.
citronsaft
1 spsk.
sukker
1 tsk.
paprikapulver
Evt. 1 tsk. kommen efter smag og behag

Til garnering:

Olivenolie
Koriander
Paprikapulver
Næringsindhold: 833 kJ  /  199 kcal
14,3 g Fedt
4,4 g Protein
11,3 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Pil hvidløget, skær det i halve, skær stokken i midten fra, og hak hvidløget groft.

Step 2

Blend hvidløget sammen med resten af ingredienserne i en foodprocessor.

Step 3

Servér dippen dryppet med olivenolie og sojasauce og drysset med koriander og paprikapulver.

Tip

Hummusdippen passer bl.a. fremragende til grillede grøntsager, fx squashruller, auberginer og peberfrugter, grillet kød, fx kyllingespyd, fladbrød.

Serveres med dadler og store oliven som tilbehør.

Opskrifts-ID: 52

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Pil hvidløget, skær det i halve, skær stokken i midten fra, og hak hvidløget groft.

Blend hvidløget sammen med resten af ingredienserne i en foodprocessor.

Servér dippen dryppet med olivenolie og sojasauce og drysset med koriander og paprikapulver.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.