Gullaschsuppe med okse-, svine- og kyllingekød
Gullaschsuppe med okse-, svine- og kyllingekød

Gullaschsuppe med okse-, svine- og kyllingekød

Samlet tid 1 time 5 min.
15 min. Arbejdstid
50 min. Tilberedningstid

En fyldig gullaschsuppe med mørt oksekød, aromatisk svineskulder og udbenet kyllingelår. Retten ledsages af den salte smag af feta og oliven med et strejf af citron.

Ingredienser

2 Portioner
150 g
oksenakke, skåret i tern (2 x 2 cm)
150 g
svineskulder, skåret i tern (2 x 2 cm)
150 g
udbenet kyllingelår, skåret i tern (2 x 2 cm)
1 
løg, i tern
2 
fed hvidløg, hakket
1 
rød peberfrugt, i tern
4 spsk.
olivenolie til stegning
2 spsk.
tomatpuré
700 ml
oksekøds- eller grøntsagsbouillon
1 tsk.
paprikapulver
 ½ tsk.
spidskommenfrø
50 g
fetaost, smuldret
80 g
sorte oliven, i skiver
1 
citron, i både
10 g
frisk persille, hakket (til pynt)
Næringsindhold:2.175 kJ / 520 kcal
33 gFedt
45 gProtein
10 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

1  løg, i tern – 2  fed hvidløg, hakket – 1  rød peberfrugt, i tern – 150 g oksenakke, skåret i tern (2 x 2 cm) – 150 g svineskulder, skåret i tern (2 x 2 cm) – 150 g udbenet kyllingelår, skåret i tern (2 x 2 cm) – 4 spsk. olivenolie til stegning

Opvarm olivenolien i en stor gryde over direkte flammer. Tilsæt hakket løg og steg det, indtil det bliver gennemsigtigt. Rør hvidløg og peberfrugt i, og steg begge dele, indtil de er møre. Tilsæt oksenakke, svineskulder og kyllingelår i tern til gryden, og brun kødet på alle sider.

Step 2

2 spsk. tomatpuré – 1 tsk. paprikapulver –  ½ tsk. spidskommenfrø – 700 ml oksekøds- eller grøntsagsbouillon – 80 ml Kikkoman Teriyaki Marinade50 g fetaost, smuldret – 80 g sorte oliven, i skiver – 1  citron, i både – 10 g frisk persille, hakket (som pynt)

Rør tomatpuré, paprika og spidskommenfrø i gryden, og varm det hele i 1 minut. Hæld oksekøds- eller grøntsagsbouillon i gryden, og bring det hele i kog. Lad det simre i 35-40 minutter, eller indtil kødet er mørt. Smag suppen til med Kikkoman teriyaki marinade.  Server den færdige gullaschsuppe varm. Pynt med den smuldrede feta, oliven i skiver, citronbåde og hakket persille.

Opskrifts-ID: 1453

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

1 løg, i tern – 2 fed hvidløg, hakket – 1 rød peberfrugt, i tern – 150 g oksenakke, skåret i tern (2 x 2 cm) – 150 g svineskulder, skåret i tern (2 x 2 cm) – 150 g udbenet kyllingelår, skåret i tern (2 x 2 cm) – 4 spsk. olivenolie til stegning

Opvarm olivenolien i en stor gryde over direkte flammer. Tilsæt hakket løg og steg det, indtil det bliver gennemsigtigt. Rør hvidløg og peberfrugt i, og steg begge dele, indtil de er møre. Tilsæt oksenakke, svineskulder og kyllingelår i tern til gryden, og brun kødet på alle sider.

2 spsk. tomatpuré – 1 tsk. paprikapulver – ½ tsk. spidskommenfrø – 700 ml oksekøds- eller grøntsagsbouillon – 80 ml Kikkoman Teriyaki Marinade50 g fetaost, smuldret – 80 g sorte oliven, i skiver – 1 citron, i både – 10 g frisk persille, hakket (som pynt)

Rør tomatpuré, paprika og spidskommenfrø i gryden, og varm det hele i 1 minut. Hæld oksekøds- eller grøntsagsbouillon i gryden, og bring det hele i kog. Lad det simre i 35-40 minutter, eller indtil kødet er mørt. Smag suppen til med Kikkoman teriyaki marinade.  Server den færdige gullaschsuppe varm. Pynt med den smuldrede feta, oliven i skiver, citronbåde og hakket persille.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.