

Gullaschsuppe med okse-, svine- og kyllingekød
En fyldig gullaschsuppe med mørt oksekød, aromatisk svineskulder og udbenet kyllingelår. Retten ledsages af den salte smag af feta og oliven med et strejf af citron.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Step 1

1 løg, i tern – 2 fed hvidløg, hakket – 1 rød peberfrugt, i tern – 150 g oksenakke, skåret i tern (2 x 2 cm) – 150 g svineskulder, skåret i tern (2 x 2 cm) – 150 g udbenet kyllingelår, skåret i tern (2 x 2 cm) – 4 spsk. olivenolie til stegning
Opvarm olivenolien i en stor gryde over direkte flammer. Tilsæt hakket løg og steg det, indtil det bliver gennemsigtigt. Rør hvidløg og peberfrugt i, og steg begge dele, indtil de er møre. Tilsæt oksenakke, svineskulder og kyllingelår i tern til gryden, og brun kødet på alle sider.
Step 2

2 spsk. tomatpuré – 1 tsk. paprikapulver – ½ tsk. spidskommenfrø – 700 ml oksekøds- eller grøntsagsbouillon – 80 ml Kikkoman Teriyaki Marinade – 50 g fetaost, smuldret – 80 g sorte oliven, i skiver – 1 citron, i både – 10 g frisk persille, hakket (som pynt)
Rør tomatpuré, paprika og spidskommenfrø i gryden, og varm det hele i 1 minut. Hæld oksekøds- eller grøntsagsbouillon i gryden, og bring det hele i kog. Lad det simre i 35-40 minutter, eller indtil kødet er mørt. Smag suppen til med Kikkoman teriyaki marinade. Server den færdige gullaschsuppe varm. Pynt med den smuldrede feta, oliven i skiver, citronbåde og hakket persille.
Opskrifts-ID: 1453
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide