Grillspyd med kylling og forårsløg
Fremgangsmåde
Step 1
Skær kyllingekødet i stykker à ca. 15 g. Rens og skyl forårsløget, og skær det i ca. 3 cm lange stykker.
Step 2
Sæt råvarerne på spyd i følgende rækkefølge: kyllingekød → forårsløg → kyllingekød → forårsløg → kyllingekød (skindet på kyllingen skal vende opad).
Step 3
Varm planteolien op på en pande, og steg spyddene ved jævn varme med skindet nedad i ca. 3 minutter (under låg). Vend spyddene, og lad dem stege videre i ca. 1 minut. Læg spyddene på en tallerken, og hold dem varme.
Step 4
Hæld den resterende olie af panden. Varm Yakitori saucen (eller Kikkoman sød sauce til ris) op på panden. Læg spyddene på panden igen, og ryst panden, så saucen fordeles jævnt over spyddene.
Step 5
Anret spyddene på en tallerken, og drys med shichimi (eller chilipeber) inden servering
Step 6
Tilberedning uden Kikkoman Yakitori sauce (eller Kikkoman sød sauce til ris):
Indtil stegningen af spyddene er fremgangsmåden den samme. Hæld den resterende olie af panden. Varm råsukker og danskvand op på panden, og lad blandingen småkoge, til sukkeret er smeltet. Tilsæt sojasauce, og lad det hele koge op, indtil saucen begynder at blive lidt mere tyktflydende.
Læg spyddene på panden igen, og ryst panden, så saucen fordeles jævnt over spyddene.
Anret spyddene på en tallerken, og drys med shichimi (eller chilipeber) inden servering.
Opskrifts-ID: 247
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide