Grillet mango med ponzu-sirup, is og kokosflager

Samlet tid 30 min.
30 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
2 
modne mangoer

Ponzu-sirup:

3 spsk.
honning
75 g
sød chilisauce

Til servering:

4 
kugler vaniljeis
1 
håndfuld kokosflager

Fremgangsmåde

Step 1

Kog honning, Kikkoman Ponzu og sød chilisauce sammen i en gryde til en tyktflydende sirup.

Step 2

Skræl mangoer, og skær frugtkødet fri af stenen. Pensl skærefladen med ponzu-sirup. Læg mangostykkerne med skærefladen nedad på en varm havegrill, til den karamelliserer.

Step 3

Anret grillet mango i dybe tallerkener sammen med is. Top med resten af siruppen og kokosflager.

Opskrifts-ID: 228

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Kog honning, Kikkoman Ponzu og sød chilisauce sammen i en gryde til en tyktflydende sirup.

Skræl mangoer, og skær frugtkødet fri af stenen. Pensl skærefladen med ponzu-sirup. Læg mangostykkerne med skærefladen nedad på en varm havegrill, til den karamelliserer.

Anret grillet mango i dybe tallerkener sammen med is. Top med resten af siruppen og kokosflager.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.