Grillet auberginedip med hvidløg

Samlet tid 30 min.
30 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
2 
auberginer
1 
helt hvidløg
3 spsk.
olivenolie
Friskkværnet sort peber

Efter ønske:

røget paprika, frisk persille, chili, tabasco osv.

Fremgangsmåde

Step 1

Rist de hele auberginer og hvidløgsfeddene på en grill eller i ovnen, stil dem til afkøling, og skræl begge dele.

Step 2

Skær auberginerne i mindre stykker, og blend dem i en foodprocessor sammen med hvidløget. Smag dippen til med Kikkoman sojasauce og Ponzu-sauce, olivenolie, krydderurter og krydderier efter smag og behag.

Opskrifts-ID: 395

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Rist de hele auberginer og hvidløgsfeddene på en grill eller i ovnen, stil dem til afkøling, og skræl begge dele.

Skær auberginerne i mindre stykker, og blend dem i en foodprocessor sammen med hvidløget. Smag dippen til med Kikkoman sojasauce og Ponzu-sauce, olivenolie, krydderurter og krydderier efter smag og behag.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.