

Grillede auberginer med tomat- og sojatopping og frisk koriander
Grillede auberginer med saftig tomattopping, cremet dressing og et frisk strejf af koriander – det smager mindst lige så godt, som det lyder! En nem ret med masser af umami, perfekt som tilbehør eller let måltid på en lun dag.
Fremgangsmåde
Step 1
2 auberginer, halveret – 5 spsk. olivenolie
Skær auberginerne over på langs og skær tern ned i selve auberginerne uden at bryde skindet. Pensl dem gavmildt med olivenolie.
Step 2
Grill dem i ovnen eller på en grillpande, først med skindsiden nedad og vend rundt efter 8 minutter.
Step 3
2 tomater, finthakkede – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 tsk. honning – 100 ml crème fraiche – 1 fed hvidløg, presset
Rør tomater sammen med sojasauce, honning og hvidløg og crème fraiche.
Step 4
Fordel toppingen på de grillede auberginer.
Step 5
Frisk koriander til pynt
Pynt med frisk koriander og server som tilbehør eller let ret.
Opskrifts-ID: 1605
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide