Græskartærte med cheddar og karameliserede løg
Samlet tid
60 min.
60 min.
Arbejdstid
Fremgangsmåde
Step 1
Forvarm ovnen til 190 grader.
Step 2
Bland mel og smør Tilsæt hytteost og ælt til en blød dej. Læg tærtedejen i et tærtefad (24 cm i diameter), og sæt det i køleskabet.
Step 3
Bland græskarpuré med hytteost og revet cheddar. Kom blandingen på den afkølede tærtedej, og bag tærten i ca. 40 minutter.
Step 4
Skær løget i skiver. Steg det ved lav varme i smør og tilsæt honning og sojasauce. Rør rundt og hæld det over tærten, når det begynder at karamellisere. Drys med persille, og server.
Opskrifts-ID: 919
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide