Græskartærte med cheddar og karameliserede løg

Samlet tid 60 min.
60 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner

Tærte

200 g
hvedemel
100 g
smør
70 g
hytteost naturel

Fyld

200 g
græskarpuré
50 g
hytteost naturel
100 g
cheddar

Derudover

150 g
rødløg
20 g
smør
15 g
honning
1 spsk.
persille

Fremgangsmåde

Step 1

Forvarm ovnen til 190 grader.

Step 2

Bland mel og smør Tilsæt hytteost og ælt til en blød dej. Læg tærtedejen i et tærtefad (24 cm i diameter), og sæt det i køleskabet.

Step 3

Bland græskarpuré med hytteost og revet cheddar. Kom blandingen på den afkølede tærtedej, og bag tærten i ca. 40 minutter.

Step 4

Skær løget i skiver. Steg det ved lav varme i smør og tilsæt honning og sojasauce. Rør rundt og hæld det over tærten, når det begynder at karamellisere. Drys med persille, og server.

Opskrifts-ID: 919

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Forvarm ovnen til 190 grader.

Bland mel og smør Tilsæt hytteost og ælt til en blød dej. Læg tærtedejen i et tærtefad (24 cm i diameter), og sæt det i køleskabet.

Bland græskarpuré med hytteost og revet cheddar. Kom blandingen på den afkølede tærtedej, og bag tærten i ca. 40 minutter.

Skær løget i skiver. Steg det ved lav varme i smør og tilsæt honning og sojasauce. Rør rundt og hæld det over tærten, når det begynder at karamellisere. Drys med persille, og server.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Få mere at vide

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.