Fyldte rødbedefarvede æg
Fremgangsmåde
Step 1
Skræl rødbederne og skær dem i tern. Hæld vand over i en gryde, tilsæt laurbærblade, salt, allehånde, peber og kog det hele, indtil det bliver blødt. Tilsæt sukker og eddike. Bland det grundigt og lad det køle af.
Step 2
I mellemtiden hårdkoges æggene, afkøles og pilles.
Step 3
Tag rødbederne op af gryden, og tilsæt de pillede æg til rødbedebouillonen. Lad det stå i en times tid.
Step 4
Efter denne tid halveres æggene og udhules.
Step 5
Kog ærterne i letsaltet vand og hæld vandet fra.
Step 6
Tilsæt mayonnaise, sennep og Ponzu til æggeblommerne. Bland det grundigt sammen. Blend 3 spiseskefulde af blandingen med grønne ærter.
Step 7
Fyld de overskårne æg med begge masser.
Step 8
Pynt med radisespirer.
Opskrifts-ID: 965
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide