Fuldkornscrumble med frugt
Få en god start på dagen med dette ultimative morgenmadsboost: fuldkornscrumble med frugt! En sød og nærende blanding af æbler, bananer og hindbær bagt med en lækker crumble af havregryn, mandelmel og ahornsirup – en himmelsk kombination.
Fremgangsmåde
Step 1
1 æble – 2 bananer – 150 g hindbær
Forvarm ovnen til 180° C. Skær æblet i tern og bananerne i skiver. Bland dem sammen med hindbær i et ovnfast fad.
Step 2
130 g havregryn, finvalsede – 40 g mandelmel – 40 ml ahornsirup – 40 g kokosolie – 1 tsk. vaniljekorn – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt
Bland de finvalsede havregryn, mandelmel og vaniljekorn i en skål. Tilsæt kokosolie, ahornsirup og Kikkoman sojasauce med mindre salt. Bland det godt sammen, indtil det får en smuldret konsistens.
Step 3
100 ml vegansk yoghurt – Frisk mynte til servering
Drys den forberedte smuldredej over frugten. Stil det ovnfaste fad i en forvarmet ovn og bag retten i 25-30 minutter, indtil crumblen er sprød og frugten er mør.
Pynt med frisk mynte og server sammen med vegansk yoghurt.
Tip:
Alt afhængigt af hvad sæsonen tilbyder, kan du også bruge andet frugt som blåbær, kirsebær eller pærer.
Opskrifts-ID: 1227
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide