Fuldkornscrumble med frugt

Samlet tid 45 min.
15 min. Arbejdstid
30 min. Tilberedningstid

Få en god start på dagen med dette ultimative morgenmadsboost: fuldkornscrumble med frugt! En sød og nærende blanding af æbler, bananer og hindbær bagt med en lækker crumble af havregryn, mandelmel og ahornsirup – en himmelsk kombination. 

Ingredienser

2 Portioner
1 
æble
2 
bananer
150 g
hindbær
130 g
havregryn, finvalsede
40 g
mandelmel
40 ml
ahornsirup
40 g
kokosolie
1 tsk.
vaniljekorn
100 ml
vegansk yoghurt
Frisk mynte til servering
Næringsindhold: 3217 kJ  /  769 kcal
37 g Fedt
15 g Protein
85 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

1  æble – 2  bananer – 150 g hindbær

Forvarm ovnen til 180° C. Skær æblet i tern og bananerne i skiver. Bland dem sammen med hindbær i et ovnfast fad.

Step 2

130 g havregryn, finvalsede – 40 g mandelmel – 40 ml ahornsirup – 40 g kokosolie – 1 tsk. vaniljekorn – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt

Bland de finvalsede havregryn, mandelmel og vaniljekorn i en skål. Tilsæt kokosolie, ahornsirup og Kikkoman sojasauce med mindre salt. Bland det godt sammen, indtil det får en smuldret konsistens.

Step 3

100 ml vegansk yoghurt – Frisk mynte til servering

Drys den forberedte smuldredej over frugten. Stil det ovnfaste fad i en forvarmet ovn og bag retten i 25-30 minutter, indtil crumblen er sprød og frugten er mør. 

Pynt med frisk mynte og server sammen med vegansk yoghurt.

Tip:

Alt afhængigt af hvad sæsonen tilbyder, kan du også bruge andet frugt som blåbær, kirsebær eller pærer.

Opskrifts-ID: 1227

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

1  æble – 2  bananer – 150 g hindbær

Forvarm ovnen til 180° C. Skær æblet i tern og bananerne i skiver. Bland dem sammen med hindbær i et ovnfast fad.

130 g havregryn, finvalsede – 40 g mandelmel – 40 ml ahornsirup – 40 g kokosolie – 1 tsk. vaniljekorn – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt

Bland de finvalsede havregryn, mandelmel og vaniljekorn i en skål. Tilsæt kokosolie, ahornsirup og Kikkoman sojasauce med mindre salt. Bland det godt sammen, indtil det får en smuldret konsistens.

100 ml vegansk yoghurt – Frisk mynte til servering

Drys den forberedte smuldredej over frugten. Stil det ovnfaste fad i en forvarmet ovn og bag retten i 25-30 minutter, indtil crumblen er sprød og frugten er mør. 

Pynt med frisk mynte og server sammen med vegansk yoghurt.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.