Foccacia med squash og oliven
Foccacia med squash og oliven

Foccacia med squash og oliven

Samlet tid90 min.
90 min.Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner

dej

15 g
frisk gær
10 g
sukker
350 g
mel (type 00)
220 ml
varmt vand
10 g
olivenolie

Derudover

80 g
squash
30 g
Kalamata-oliven uden sten
10 g
olivenolie
1 
stilk rosmarin
Næringsindhold:1470 kJ / 351 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

Drys sukker over gæren og lad den opløses. Bland alle ingredienserne til en gærdej, og ælt i ca. 10 minutter. Sæt den til side med et klæde over, og lad den hæve til dobbelt størrelse.

Step 2

Forvarm ovnen til 190 grader.

Step 3

Skær squashen i halve skiver og hæld sojasauce over. Læg dejen i en bradepande (21 x 25 cm), smør med olivenolie og lad den hæve i 30 minutter. Herefter presses squash og oliven forsigtigt ind i dejen, Drys med rosmarin, og bag i 30 minutter ved 190 grader.

Opskrifts-ID: 922

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Drys sukker over gæren og lad den opløses. Bland alle ingredienserne til en gærdej, og ælt i ca. 10 minutter. Sæt den til side med et klæde over, og lad den hæve til dobbelt størrelse.

Forvarm ovnen til 190 grader.

Skær squashen i halve skiver og hæld sojasauce over. Læg dejen i en bradepande (21 x 25 cm), smør med olivenolie og lad den hæve i 30 minutter. Herefter presses squash og oliven forsigtigt ind i dejen, Drys med rosmarin, og bag i 30 minutter ved 190 grader.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Få mere at vide

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.