Den nemmeste mangosorbet med 2 ingredienser
Den nemmeste mangosorbet med 2 ingredienser

Den nemmeste mangosorbet med 2 ingredienser

Samlet tid15 min.
10 min.Arbejdstid
5 min.Tilberedningstid

Du behøver ikke bruge en ismaskine, eftersom denne mangosorbet er så enkel at lave og derudover også meget forfriskende. Moden aromatisk mango, pureret med Kikkoman mirin, serveret frossen med mangotern, der er marineret i sød mirin.

Ingredienser

4 Portioner
Næringsindhold:543 kJ / 127 kcal
0,7 gProtein
30,1 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Bring Kikkoman Krydderi i Mirin-stil i kog med 100 ml vand, kog det til sirupskonsistens i ca. 5 minutter og lad det afkøle. 

Step 2

Skræl mangoen, fjern stenen og skær kødet i både. Skær ¼ af mangokødet i små tern og bland det med 1 spsk. mirin.

Step 3

Bland den resterende mango med mirin-sirup og purér den.

Step 4

Hæld mangopuréen i et lavt fad og læg den i fryseren i mindst 12 timer eller natten over. Rør af og til lidt rundt i den. Du kan også fryse blandingen i en ismaskine, hvis du foretrækker det.

Step 5

Skyl mynten og dup den tør. 

Step 6

Lad sorbeten tø lidt op, anret den efter ønske, pynt med marinerede mangotern og mynte, og servér den.

Tip:

 

Brug papaya eller kiwi i stedet for mango.

Fyld sorbeten i cocktailglas med mousserende vin eller Prosecco.

 

Opskrifts-ID: 1034

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Bring Kikkoman Krydderi i Mirin-stil i kog med 100 ml vand, kog det til sirupskonsistens i ca. 5 minutter og lad det afkøle. 

Skræl mangoen, fjern stenen og skær kødet i både. Skær ¼ af mangokødet i små tern og bland det med 1 spsk. mirin.

Bland den resterende mango med mirin-sirup og purér den.

Hæld mangopuréen i et lavt fad og læg den i fryseren i mindst 12 timer eller natten over. Rør af og til lidt rundt i den. Du kan også fryse blandingen i en ismaskine, hvis du foretrækker det.

Skyl mynten og dup den tør. 

Lad sorbeten tø lidt op, anret den efter ønske, pynt med marinerede mangotern og mynte, og servér den.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.