

Cremet pasta med citron og ørred
Denne nemme pastaret med fisk består af en lækker, cremet citrussauce med ponzu-marineret ørred, serveret med tagliatelle.
Fremgangsmåde
Step 1
Skær fisken i tykke tern og læg dem i en skål. Tilsæt 3 spsk. Kikkoman Ponzu citrus sojasauce og bland det sammen med fisken. Sæt det på køl i 40 minutter.
Step 2
Tilbered pastaen i letsaltet vand i henhold til pakkens anvisninger.
Step 3
Imens opvarmes olivenolie på en pande, og den marinerede fisk lægges på panden. Steg kort på begge sider. Tilsæt fløde og 1 spsk. Kikkoman Ponzu citrus sojasauce og smag til med peber efter smag og behag. Tilsæt ca. 40-60 ml pastavand og lad det simre i et par minutter, indtil saucen er let kogt ind.
Step 4
Den færdige pasta drænes for vand og hældes over i saucen. Opvarm det hele sammen i ca. 2 minutter.
Step 5
Fordel pastaretten på tallerkenerne og pynt med frisk timian.
Opskrifts-ID: 1146
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide