

Citrus sommersalat med couscous
En farvestrålende sommersalat der er perfekt som tilbehør til grillmad. Kikkoman Ponzu sørger for den krydrede citrus dressing – nemmere kan det ikke blive!
Fremgangsmåde
Step 1

Hæld couscous ned i en skål. Tilføj olivenolie og Kikkoman Ponzu citrus sojasauce, og bland det hele godt igennem. Hæld så meget kogende vand over, at det dækker til ca. 1 cm over couscous-blandingen. Dæk skålen til med husholdningsfilm, og lad den stå i ca. 15 minutter.
Step 2

Skær vindruerne og tomaterne i halve, og hak forårsløg og hvidløg. Skær agurk og peberfrugt i tern, og skær de soltørrede tomater i strimler.
Step 3

Når couscous-blandingen har suget alt vandet til sig, røres blandingen igennem med en gaffel for at løsne den op.
Step 4

Tilføj vindruer og begge slags tomater. Tilføj derefter løg og hvidløg, og bland det hele godt sammen. Til sidst tilføjes peberfrugt, de ristede solsikkekerner, agurk og krydderurter.
Step 5

Bland alt godt sammen, og krydr det med Kikkoman Ponzu citrus sojasauce og sort peber efter smag og behag.
Opskrifts-ID: 1128
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide