Bulgogi af svinekød på salatblade

Samlet tid 90 min.
15 min. Arbejdstid
15 min. Tilberedningstid
60 min. Marineringstid

Tænd op for smagsflammerne med denne lækre udgave af bulgogi – koreansk for ”ildkød”. I denne udgave består den klassiske ret af tyndskåret, marineret svinekød i stedet for oksekød. Dette gør denne udgave til en budgetvenlig version af den lækre ret.

Ingredienser

2 Portioner
300 g
svinefilet
3 
fed hvidløg
 ½ 
surt æble
1 stk.
stykke ingefær (ca. 3 cm)
1 
lille bundt forårsløg
1 spsk.
honning
Peber efter smag og behag
2 spsk.
ristede sesamfrø

Servering:

8 
blade af shiso / perilla
8 
blade grøn salat
 ½ bundt
frisk koriander
1 
agurk
Næringsindhold: 1329 kJ  /  318 kcal
16 g Fedt
35 g Protein
8 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

300 g svinefilet – 3  fed hvidløg –  ½  surt æble – 1  stykke ingefær (ca. 3 cm) – 1  lille bundt forårsløg

Skær kødet i tynde skiver. Hak hvidløg, æble, ingefær og forårsløg groft.

Step 2

Læg den hakkede hvidløg, æble, ingefær og forårsløg i en blender og blend det hele til en glat masse. 

Step 3

1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 spsk. honning – Peber efter smag og behag – 75 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce2 spsk. ristede sesamfrø

Hæld saucen fra step 2 samt de resterende ingredienser (Kikkoman sesamolie, honning, peber, Kikkoman sojasauce og ristede sesamfrø) ned over kødet. Lad det marinere i mindst 1 time, helst natten over.

Step 4

8  blade af shiso / perilla – 8  blade grøn salat –  ½ bundt frisk koriander –  ½  agurk

Fjern overskydende marinade fra kødet og steg det på en meget varm pande i cirka 2 minutter per side.
Server kødet sammen med krydderurter, salatblade og hakket agurk.

Tip:

Retten kan også serveres sammen med dine yndlingsgrøntsager, skåret i tynde skiver, såsom rødkål eller gulerødder.

Opskrifts-ID: 1233

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

300 g svinefilet – 3  fed hvidløg –  ½  surt æble – 1  stykke ingefær (ca. 3 cm) – 1  lille bundt forårsløg

Skær kødet i tynde skiver. Hak hvidløg, æble, ingefær og forårsløg groft.

Læg den hakkede hvidløg, æble, ingefær og forårsløg i en blender og blend det hele til en glat masse. 

1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 spsk. honning – Peber efter smag og behag – 75 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce2 spsk. ristede sesamfrø

Hæld saucen fra step 2 samt de resterende ingredienser (Kikkoman sesamolie, honning, peber, Kikkoman sojasauce og ristede sesamfrø) ned over kødet. Lad det marinere i mindst 1 time, helst natten over.

8  blade af shiso / perilla – 8  blade grøn salat –  ½ bundt frisk koriander –  ½  agurk

Fjern overskydende marinade fra kødet og steg det på en meget varm pande i cirka 2 minutter per side.
Server kødet sammen med krydderurter, salatblade og hakket agurk.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.