Laksespyd med to slags dip

Samlet tid 140 min.
20 min. Arbejdstid
120 min. Marineringstid

Ingredienser

8 Portioner
600 g
laks uden skind og ben, skåret i 24 tern
Lime til servering, skåret i både
Forårsløg, skåret i skiver, til at drysse med (efter smag)

Til Teriyaki-dippen:

2 tsk.
fint revet ingefær
 ½ tsk.
wasabipasta
Saften fra en halv lime

Til chili-mayonnaise-dippen:

4 spsk.
let mayonnaise
1 spsk.
chilisauce
Næringsindhold: 857 kJ  /  204 kcal
13,4 g Fedt
16,7 g Protein
3,6 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Læg laksestykkerne i en skål, og hæld Teriyaki marinade over. Lad laksen marinere tildækket i køleskabet i mindst 2 timer. Læg i mellemtiden 8 træspyd i blød i vand.

Step 2

Tilberedning af dips: Rør 1 spsk. Teriyaki marinade godt sammen med den revne ingefær og wasabien. Tilsæt derefter resten af Teriyaki marinaden og limesaften lidt efter lidt under omrøring. Til chili-mayonnaise-dippen kommes mayonnaisen i en skål, og chilisaucen blandes i.

Step 3

Sæt 3 stykker laks på hvert spyd. Varm grillen eller en grillpande op, og lad laksen grille i 3 minutter på hver side eller efter smag og behag. Server grillspyddene med dippene og limebådene, så hver især selv kan presse saften ud. Drys evt. med forårsløg.

Opskrifts-ID: 211

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Læg laksestykkerne i en skål, og hæld Teriyaki marinade over. Lad laksen marinere tildækket i køleskabet i mindst 2 timer. Læg i mellemtiden 8 træspyd i blød i vand.

Tilberedning af dips: Rør 1 spsk. Teriyaki marinade godt sammen med den revne ingefær og wasabien. Tilsæt derefter resten af Teriyaki marinaden og limesaften lidt efter lidt under omrøring. Til chili-mayonnaise-dippen kommes mayonnaisen i en skål, og chilisaucen blandes i.

Sæt 3 stykker laks på hvert spyd. Varm grillen eller en grillpande op, og lad laksen grille i 3 minutter på hver side eller efter smag og behag. Server grillspyddene med dippene og limebådene, så hver især selv kan presse saften ud. Drys evt. med forårsløg.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.