

Kimchi-agurk
Samlet tid
40 min.
15 min. Arbejdstid
25 min. Marineringstid
Næringsindhold:158 kJ / 38 kcal
1,3 gFedt
1,4 gProtein
4,3 gKulhydrater
Fremgangsmåde
Step 1
Skyl agurken og skær den i små stykker.
Step 2
Gnid med salt og lad det stå i en skål i ca. 10 minutter.
Step 3
Skyl agurken for at fjerne saltet, og pres den godt ud.
Step 4
Bland agurkestykkerne med Kikkoman krydret chilisauce til kimchi, sukkeret og sesamfrøene (eller læg det i en frysepose) og stil det på køl i mindst 15 minutter. Dryp evt. med lidt sesamolie eller olivenolie, og server kimchi-agurken.
Step 5
Marineret kimchi-agurk kan opbevares i køleskabet i 3 til 4 dage.
Opskrifts-ID: 1021
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide




![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)















