Toast med butterbean-spread og ponzu-glaserede grøntsager
Toast med butterbean-spread og ponzu-glaserede grøntsager

Toast med butterbean-spread og ponzu-glaserede grøntsager

Samlet tid 20 min.
10 min. Arbejdstid
10 min. Tilberedningstid

Sprød, cremet og fuld af smag – den her toast har hele pakken. Butterbean-spread med citron og hvidløg i bunden, toppet med glaserede grøntsager i soja og honning. What’s not to love?

Ingredienser

2 Portioner
2 skiver
groft brød
1 dåse
butterbeans (smørbønner), drænet og skyllet
1 
fed hvidløg
50 ml
olivenolie
1 tsk.
citronsaft
1 
lille gulerod, i tynde skiver
 ½ 
rød peberfrugt, i strimler
 ½ 
squash i skiver eller strimler
 ½ 
lille rødløg, i skiver
1 tsk.
honning

Fremgangsmåde

Step 1

1 dåse butterbeans (smørbønner), drænet og skyllet – 1  fed hvidløg – 50 ml olivenolie – 1 tsk. citronsaft – 2 spsk. Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer

Lav spreaden: Blend butterbeans, hvidløg, olivenolie, citronsaft og 1 spsk. Kikkoman Ponzu Lemon til en cremet puré.

Step 2

1  lille gulerod, i tynde skiver –  ½  rød peberfrugt, i strimler –  ½  squash i skiver eller strimler –  ½  lille rødløg, i skiver

Steg grøntsagerne: Varm lidt olie på en pande og steg gulerod, peberfrugt, squash og rødløg i 4-5 minutter, til de er let møre.

Step 3

2 spsk. Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer1 tsk. honning

Glasér med ponzu: Tilsæt 1 spsk. Kikkoman Ponzu Lemon og honning til panden, og lad det koge ind i 1-2 minutter, så grøntsagerne bliver let karamelliserede.

Step 4

2 skiver groft brød

Rist brødskiverne sprøde på brødrister eller pande.

Step 5

Anret: Smør butterbean-spread på brødet og top med de varme, ponzuglaserede grøntsager. Server straks.

Opskrifts-ID: 1611

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

1 dåse butterbeans (smørbønner), drænet og skyllet – 1 fed hvidløg – 50 ml olivenolie – 1 tsk. citronsaft – 2 spsk. Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer

Lav spreaden: Blend butterbeans, hvidløg, olivenolie, citronsaft og 1 spsk. Kikkoman Ponzu Lemon til en cremet puré.

1 lille gulerod, i tynde skiver – ½ rød peberfrugt, i strimler – ½ squash i skiver eller strimler – ½ lille rødløg, i skiver

Steg grøntsagerne: Varm lidt olie på en pande og steg gulerod, peberfrugt, squash og rødløg i 4-5 minutter, til de er let møre.

2 spsk. Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer1 tsk. honning

Glasér med ponzu: Tilsæt 1 spsk. Kikkoman Ponzu Lemon og honning til panden, og lad det koge ind i 1-2 minutter, så grøntsagerne bliver let karamelliserede.

2 skiver groft brød

Rist brødskiverne sprøde på brødrister eller pande.

Anret: Smør butterbean-spread på brødet og top med de varme, ponzuglaserede grøntsager. Server straks.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Få mere at vide

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.