

Toast med butterbean-spread og ponzu-glaserede grøntsager
Sprød, cremet og fuld af smag – den her toast har hele pakken. Butterbean-spread med citron og hvidløg i bunden, toppet med glaserede grøntsager i soja og honning. What’s not to love?
Fremgangsmåde
Step 1
1 dåse butterbeans (smørbønner), drænet og skyllet – 1 fed hvidløg – 50 ml olivenolie – 1 tsk. citronsaft – 2 spsk. Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer
Lav spreaden: Blend butterbeans, hvidløg, olivenolie, citronsaft og 1 spsk. Kikkoman Ponzu Lemon til en cremet puré.
Step 2
1 lille gulerod, i tynde skiver – ½ rød peberfrugt, i strimler – ½ squash i skiver eller strimler – ½ lille rødløg, i skiver
Steg grøntsagerne: Varm lidt olie på en pande og steg gulerod, peberfrugt, squash og rødløg i 4-5 minutter, til de er let møre.
Step 3
2 spsk. Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer – 1 tsk. honning
Glasér med ponzu: Tilsæt 1 spsk. Kikkoman Ponzu Lemon og honning til panden, og lad det koge ind i 1-2 minutter, så grøntsagerne bliver let karamelliserede.
Step 4
2 skiver groft brød
Rist brødskiverne sprøde på brødrister eller pande.
Step 5
Anret: Smør butterbean-spread på brødet og top med de varme, ponzuglaserede grøntsager. Server straks.
Opskrifts-ID: 1611
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide