

Tempurastegte æbler i kanel med matcha
Nyd den magiske efterårstid med disse sprøde, kanelduftende æblebåde, der er fyldt med både sødme og krydderi og som er møre indeni. De tempurastegte æbler serveres med en fløjlsblød matchadip.
Fremgangsmåde
Step 1

150 g tempuramel – 150 ml danskvand – 40 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce
Bland ingredienserne til dejen godt sammen og lad dejen hvile.
Step 2

100 g yoghurt naturel – 100 g crème fraiche – 1 tsk. matcha-te – 1 spsk. citronsaft – 1 tsk. vaniljearoma – 1 spsk. honning
Bland ingredienserne til saucen godt sammen.
Step 3

2 æbler – 1 tsk. kanel – 1 nip kardemomme – 300 ml stegeolie
Skræl æblerne, skær dem hver i 8 stykker, og drys krydderier ud over bådene. Vend dem i den færdige dej og steg dem i varm olie i 3-5 minutter, indtil de er gyldenbrune.
Hæld saucen i en skål og server den sammen med de stegte æblebåde.
Tip:
Du kan også bruge andre slags frugter, såsom pærer, i stedet for æbler.
Opskrifts-ID: 1375
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide